Foto: F64
Kolorītā modes māksliniece Elita Patmalniece 2010. gada 15. jūnijā zaudēja savu mīļoto – grupas "Līvi" basģitāristu un vokālistu Jāni Grodumu. Kā atzīst pati Elita, viņu nepamet sajūta, ka Jānis vienmēr ir blakus. Intervijā izdevumam "Ieva" viņa stāsta gan par Jāņa, gan mātes zaudējumu, kas noveduši viņu pie dzīvesgudrām atziņām.

Patmalnieces māte nomirusi jau tad, kad viņai bijuši vien 10 gadi, tādēļ nācies ātri pieaugt, uzņemoties dažādu mājas darbu apdarīšanu un arī rūpes par mazāko māsiņu, kura arī reiz atzinusi, ka Elita viņai bijusi gluži kā mamma. Lai arī tēvs viņām bijis labs un mājas solis nav bijis svešs, viņam pēc sievas nāves vajadzīgs bija arī sievietes tuvums, stāsta Patmalniece. Tēvs pēc kāda laika apprecējies otrreiz. "Vīriešiem tā ir: ja sieva nomirst, viņiem vajag blakus kādu sievieti. Sievietes var dzīvot vienas, bet vīrieši visbiežāk to nespēj," izdevumam "Ieva" atzinusi Patmalniece.

Runājot par sevi, viņa teic, ka jaunības dienās bijusi iespēja dibināt ģimeni, bet viņa izvēlējusies citu ceļu. Arī kopš Jāņa Groduma nāves 2010. gadā pagājis ilgs laiks, viņa vēl nezina, vai būtu gatava jaunām attiecībām. "No Jāņa vēl nevaru atvadīties, un to arī nevajag. Man šķiet, ka Jānis vienmēr būs man blakus," intervijā uzsvērusi modes māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!