Foto: Shutterstock
Sasniedzot zināmu vecumu, ikviena no mums sāk izvērtēt esošā attiecību partnera piemērotību nopietnākām saistībām. Ja savās domās jūties apmaldījusies, iepazīsties ar thebolde.com apkopotajiem faktiem, kas ļaus viegli atšķirt vīrieti, kuru patiešām vērts apprecēt, no vējagrābšļa, kas tikai tērē tavu laiku, enerģiju un arī nervus.

1. Tavs nākotnes vīrs liek tevī atplaukt tikai labākajām īpašībām. Vīrietis, kurš nav tā vērts, padara tevi par teju jukušu un greizsirdības lēkmju pārņemtu nervu kamolu.

2. Iespējamais nākotnes vīrs nebaidās uzņemties saistības un atbildību. Savukārt vējagrābslis vēlas vien jautri pavadīt laiku vai, labākajā gadījumā, laiku pa laikam tikties un pārnakšņot pie tevis.

3. Vīrietis, kurš patiešām ir ķēriens, tavu veiksmi un panākumus vērtē tikpat augstu kā savus sasniegumus. Muļķis centīsies paspīdēt uz tava fona.

4. Vīrietis, ar kuru ir vērts apprecēties, tevi uzskata par skaistāko sievieti pasaulē, kamēr partneris, ar ko tērē vien savu laiku, ļauj acīm klejot pār citu sieviešu augumiem.

5. Tavs nākotnes vīrs liek tev justies droši, savukārt puisis, kurš nav tā vērts, rada aizdomas un vēlmi ieskatīties viņa tālrunī.

6. Vīrietis, par kura sievu būtu vērts kļūt, tavu laimi nostāda kā vienu no galvenajām prioritātēm dzīvē. Egoists tikmēr uztraucas tikai par savu labsajūtu.

7. Iespējamais nākotnes vīrs labprāt ieklausās tevī, kamēr muļķis vēlas, lai tu klusē un ļauj runāt viņam.

8. Vīrietis, kurš jānovērtē, nākotnes plānus veido, tos saskaņojot ar tevi. Randiņu partneris, kurš tev neko labu nesniegs, uzrodas tās pašas dienas rītā, kurā ieplānots doties izbraukumā uz citu pilsētu, un tad lepni paziņo par saviem plāniem.

9. Tavs nākotnes dzīvesbiedrs rada sajūtu, ka jūsu attiecības virzās uz priekšu. Vīrietis, ar kuru labāk nesaistīties, vēlas, lai nekas nemainās.

10. Vīrietis – ķēriens liek skaidri saprast, ka esi viņam dārga. Muļķis liks šaubīties.

11. Partneris, kurš ir zelta vērts, liks tev justies iekārotai un pavedinātai, kamēr egoists būs tas, kuram pakaļ dzīsies tu.

12. Iespējamais nākotnes vīrs nemitīgi uztur kontaktu ar tevi. Pat tad, kad esat sastrīdējušies un tu nevēlies ar viņu runāt. Idiots savukārt neiebildīs pret klusēšanas pilnām dienām un pat nedēļām, par to pat neaizdomājoties.

13. Cilvēks, kuru vērts apprecēt, ar tevi sazinās, lai noskaidrotu, kā tu jūties. Vīrietis, kurš nav tavu jūtu cienīgs, tev dod ziņu tikai tad, kad viņam kaut kas ir vajadzīgs.

14. Vīrietis, kurš tevi darīs laimīgu, ik dienas tevi iepriecina ar maziem, tomēr mīļiem uzmanības apliecinājumiem un solījumu vietā ļauj runāt saviem darbiem. Muļķis, ar kuru tu tikai tērē savu laiku, par to pat neaizdomājas un "izbrauc" ar runāšanu.

15. Tavs nākotnes laulātais draugs tevi labprāt iepazīstina ar savu ģimeni, kamēr vējagrābšļa radus tu pat neesi sastapusi vaigā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!