Foto: DELFI

Vai sievietei jākļūst nedaudz muļķīgai, lai vīrietim nebūtu bail no stipras personības? Kad ir ideālākais laiks mīt gredzenus? Vai sievietei vienmēr ir jābūt rezerves plānam gadījumā, ja attiecības tiek šķirtas? Atbildes uz šiem jautājumiem centīsies rast māksliniece, titula "Misis Latvija 1997" un "Misis Globe 1998" ieguvēja, trīs bērnu mamma Ieva Bondare sarunu šovā "Starp mums runājot".

Ieva uzskata, ka sievietei nav jāizliekas nedaudz muļķīgākai, lai tikai izpatiktu vīrietim. "Tad viņi paši ir vainīgi, jo es domāju, ar gudrāku sievieti viņi paši gudrāki kļūst, un, ja viņiem ir bail, lai netuvojās gudrām un skaistām sievietēm."

Tomēr runājot par attiecību veidošanu, Bondares pārliecība ir sekojoša: "Ja paveicas satikt pareizo cilvēku, jaunībā ir labāk apprecēties. Un veidot šo ģimeni un komandu kopīgi – augt, izglītoties un iet kopā, nevis satikt kādā noteiktā posmā un cerēt, ka tas otrs būs ideāls. Neviens nav ideāls, bet vieglāk ir augt, pieslīpēties un mācīties to kopīgi."

Lai arī ir dažādi veiksmes stāsti, kuros jaunībā satikta mīlestība ir mūžīga, ir arī daudzi gadījumi, kad jaunībā veidotas attiecības tiek šķirtas. Vaicāta, vai sievietei vienmēr prātā vajag paturēt rezerves plānu, Bondare atbild noraidoši. "Tu pats jau dienas beigās pat piesauc to situāciju. Es ticu labām domām. Tu nevari domāt, kas notiks, ja notiks vai kā būs – tu nevari tādas sliktās domas izplatīt gaisā," skaidro Ieva Bondare, piebilstot, ka, ja ar šādu situāciju nākas saskarties, tad arī par to ir jādomā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!