Foto: Shutterstock
Neviens neapšauba, ka esi īsts un uzticams draugs. Labi draugi ir tikpat vērtīgi kā zelts, jo būs ar tevi kopā kā patīkamos, tā arī grūtos dzīves brīžos. Tas liek domāt – vai uzticība nozīmē, ka izpalīdzīgu roku jāsniedz vienmēr, kad tas tiek lūgts?

"Elite Daily" atklāj piecas situācijas kad, ja ir vajadzība, drīksti atteikt un par to ļoti nepārdzīvot, jo īstam draugam šādi izņēmumi būtu jāsaprot.

Atceries, ka patiesa draudzība ilgst mūžību un to nespēs ietekmēt dažādi sīkumi. Tev būtu jābūt atklātai par to, kā tu jūties. Ja tavs draugs tevi ciena un viņam tu esi svarīga, viņš tevi sapratīs.

Vai vari pieskatīt manu bērnu?

Foto: Shutterstock

Ja esi jau tajā vecumā un briedumā, ka daži no draugiem var dižoties jau ar ģimenes statusu, noteikti nav svešs jautājums, vai kādreiz vari pieskatīt viņu mazos. Protams, kad redzam viņu bērnus uz to stundiņu vai divām, kamēr ciemojās paši draugi, šķiet, ka viņi ir īsti eņģelīši. Taču situācija var būtiski mainīties, ja tiec par atbildīgo uz ilgāku laika posmu.
Protams, izpalīdzēt ir patīkami un ja uzskati, ka tas ir tavos spēkos – kāpēc gan nē. Tomēr, ja tevi māc šaubas, vajadzētu izvērtēt, vai tas ir labākais lēmums.

Pieņemsim, ka tavi draugi vēlas doties romantiskā vakarā. Un kārtējo reizi izskan jautājums, vai varēsi palīdzēt ar pieskatīšanu. Klusēšana un "krupja norīšana" nebūt nepalīdzēs jūsu attiecībām – tas var visu tikai sagandēt. Tāpēc esi atklāta, viņiem vajadzētu saprast tavu lēmumu!

Vai nebūsi dusmīga, ja satikšos ar tavu bijušo?

Foto: Shutterstock

Tikko esi pašķīrusies ar savu bijušo? Tava draudzene ir ieinteresēta tavā izbijušajā mīlestībā?
Šajā situācijā ir skaidrs, ka nevajadzētu spēlēties ar uguni. Protams, noteikti ir svarīgs iemesls, kāpēc jūs vairs neesat kopā, tomēr, ja tava draudzene sāks satikties ar tavu bijušo, padomā, vai tas nebūs pārāk dīvaini.
Dažkārt var būt arī situācijas, ka sākumā tev var būt gluži vienalga, tomēr, ja redzēsi viņus kopā kādā vientuļā vakarā, vai jutīsies patīkami? Ja tevī pēkšņi sāks uzvirmot kādas greizsirdības emocijas, savus vārdus par to, ka abi nevar nodoties romantikas baudīšanā, būs grūti paņemt atpakaļ. Esi prātīga un nesabojā svarīgas draudzības bijušo puišu dēļ.

Vai varu tevi ATKAL apciemot?

Foto: Shutterstock

Vai aizdosi naudu?

Foto: Shutterstock

Vai vari samelot par ...?

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!