Foto: Shutterstock
Gandrīz ikvienai sievietei ir kāda sirdsdraudzene, kuras viedokli viņa respektē par jebkuru tēmu, taču, kad runa par otrajām pusītēm, bieži vien lūpas turam cieši sakniebtas, neko nesakot par viņas izvēlēm, citādi kāds šo sarunu beigs gaužām apvainojies vai arī pavisam vienkārši – neticēs ne vārdam un viedokli neuzklausīs, palēnām saraujot arī draudzības saites. Kuras ir tās reizes, kad vajadzētu ieklausīties draudzenes sakāmajā par savu mīļoto? "Elite Daily" attiecību eksperti meklējuši atbildes.

Kad draudzenes apgalvo – viņš ignorē tavas vēlmes. Absolūtā mīlestības varā dažkārt varam nepamanīt, ka mūsu jūtas nav nemaz tik abpusējas. Cilvēki no malas dažkārt ļoti labi var noteikt attiecību "temperatūru". Ja uz acīm ir rozā brilles, var mīkstināties apstākļi, nemaz neredzot, kā viegli tavs partneris izlavierē, ignorējot tavas vēlmes vai neatbalstot tevi.

Kad draudzenes apgalvo – jūs strīdaties pārāk bieži. Iespējams, tas vienkārši ir veids, kā jūs komunicējat, tomēr varbūt strīdi jūsu starpā ir pārāk bieži. Arī šī ir lieta, ko bez sevišķas iedziļināšanās, draugi var viegli konstatēt. Turklāt varbūt tu esi pieradusi pie šāda veida attiecībām, bet patiesībā tas nebūt nav normāli.

Kad draudzenes apgalvo – viņš nav godīgs un pilnībā atklāts. Šis ir mūžsens jautājums: teikt, ka partneris tev melo (ja, protams, ir pierādījumi) vai izlikties nezinām? Situācijas mēdz būt dažādas un viss atkarīgs no tās nopietnības, tomēr vērts padomāt, ko tu vēlētos šajā situācijā, ja lomas būtu mainītas.

  • Te vari aplūkot psiholoģes Evitas Štālas un psiholoģes Kristīnes Caturovas viedokļus par šo tēmu.

Kad draudzenes apgalvo – tavs partneris tevi izmanto. Arī šis ir mirklis, kad vajadzētu apstāties un nedaudz padomāt par attiecību patiesumu. Kā viņš tevi ir izmantojis? Vai draudzenes teiktajam ir kāds pamats? Varbūt viņas tev spēs atvērt acis.

  • Te atradīsi pazīmes, kas liecina – vīrietis ar tevi nekrietni manipulē.

Tomēr vienmēr jāatceras, ka neviens situāciju nepārzina tik labi, kā tu pati. Noteikti vērts ieklausīties apkārtējos un apdomāt, cik reāls ir dzirdētais, taču gala vārds jebkurā gadījumā būs jāteic tev.

Ja tomēr esi no tiem, kura nevēlas attiecību padomdevēju un kādu, kurš okšķerē pa tavu privāto dzīvi, iespējams, jāsāk mainīties pašai. Atceries, ir vairākas lietas, ko par savām attiecībām stāstīt draudzenēm nevajadzētu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!