Ar ko sievietes Latvijā atšķiras no sievietēm citās valstīs? Tas ir jautājums, uz kuru savu versiju raidījumā "Starp mums runājot" izteica mūziķis no Somijas Marko Ojala. Viņš priecājas, ka sievietes Latvijā izskatās pēc sievietēm un norāda, ka nav vienīgais, kurš to pamanījis.

Olaja norāda, ka ir pamanījis – sievietes Latvijā ir citādākas nekā Somijā. "Manuprāt, galvenā atšķirība ir imidžā." Mūziķis nosmej, ka īsti nevar stāstīt savu viedokli, ja vēlas saglabāt mierīgas attiecības ar somietēm. "Es tomēr teikšu – šeit dāmas izskatās kā dāmas. Mums Skandināvijā, es nezinu, iespējams, arī kaut kur citur, ir nedaudz sajauktas tās lomas – vīrietis sāk izskatīties pēc sievietes." Tāpat arī nereti sievietes izskatoties pēc vīriešiem.

Mūziķis atklāj, ka arī kāds viņa draugs pēc viesošanās Latvijā bijis sajūsmā par vietējo sieviešu skaistumu. Sarunai pievienojas arī dziedātāja Olga Rajecka, kas norāda, ka ir saskārusies ar situāciju, kad Itālijā vīrieši uzsauc tostu par Latvijas sievietēm. Ar karstasinīgie dienvidnieki latvietes uzskata par ļoti pievilcīgām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!