Foto: Shutterstock
Pētījumos pierādīts, ka cilvēkiem pietiek ar milisekundi, lai iegūtu par mums pirmo priekšstatu, kas nereti ir paliekošs. Šis mirklis ir īsāks par acu pamirkšķināšanu, tāpēc iepazīsties ar yourtango.com ieteikumiem un uzzini, kā iepatikties cilvēkiem ātri un vienkārši!

Parūpējies par savām rokām

Foto: Shutterstock

Koptas rokas un nagi liecina par akurātu dabu un nopietnu attieksmi gan pret sevi, gan cilvēkiem un dzīvi kopumā. Ja vēlies par sevi radīt labu iespaidu, īpaši, konkrētā cilvēku lokā, pievērs uzmanību saviem nagiem, to tīrībai un garumam, kā arī roku ādai!

Tavs aromāts

Foto: PantherMedia/Scanpix

Protams, mēs cilvēkiem patiksim labāk tad, ja jauki smaržosim. Tomēr atceries, ka ir svarīgi nepārspīlēt ar smaržu daudzumu! Teju katrs ir piedzīvojis situāciju, kad sarunu ar komunikācijas partneri vairs nav iespējams turpināt aso smaržu dēļ, tāpēc gādā, lai tavas smaržas būtu jūtamas tikai tad, ja tev tiek pienākts tuvu klāt.

Mājdzīvnieki

Foto: Shutterstock

Pētījumos atklāts, ka mājdzīvnieki, vien esot mūsu tuvumā, nekavējoties padara mūs daudz patīkamākus līdzcilvēkiem. Kā izrādās, cilvēki šādā situācijā jūtas laimīgāki, omulīgāki un drošāki, kā arī dzīvnieks ir lielisks pirmā brīža neveiklības kliedētājs.

Tāpēc, ja vien ir iespēja, neatstāj mājās savu pūkaino draugu un nākošreiz uz kolēģa rīkoto pikniku, to, protams, saskaņojot iepriekš, paņem līdzi savu četrkājaino draugu!

Ērtā poza

Foto: Shutterstock

Atlaidies krēslā, sastutē kājas uz galda un aizliec aiz galvas rokas, izplešot elkoņus. Ērti, vai ne? Turklāt zinātnieki atklājuši, ka šī poza spēj mums iedvest krietni lielāku pārliecību par saviem spēkiem, kā arī mazina stresu. Tā iemesls ir hormonālās izmaiņas, kas notiek organismā pēc divām minūtēm šādas sēdēšanas.

Nu tu zini, kā sagatavoties gaidāmajai prezentācijai vai darba intervijai!

Privātā telpa

Foto: Shutterstock

Mēs visi zinām, cik nepatīkami ir, ja cilvēki nerespektē mūsu privāto telpu. Lai sarunas biedrs nejustos apdraudēts, nekad netuvojies viņam vairāk par attālumu, kas ir vienāds ar garumu no taviem elkoņiem līdz īkšķu galiem. Ja šo distanci pārkāpsi, var gadīties, ka saruna nerezultēsies ar tev vajadzīgajiem panākumiem.

Spoguļošana

Foto: Shutterstock

Lai panāktu sev vēlamo rezultātu, atdarini sarunas partneri. Smaidi, atbildot uz viņa smaidu, ieņem līdzīgas pozas un atkārto viņa teikto – tas radīs psiholoģisku tuvības sajūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!