Foto: Publicitātes foto

Madara Biedriņa, savulaik dēvēta arī par vienu no sabiedrības dāmām, 2009. gadā savaldzināja basketbolistu Andri Biedriņu. Viņa kopā ar mīļoto pārcēlās uz Ameriku, atstādama savu iepriekšējo dzīvi aiz muguras. Vai Madara Biedriņa to uzskata par upurēšanos? To viņa atklāj sarunu šovā "Starp mums runājot".

Vaicāta, vai Madara ir mainījusi dzīvi, rēķinoties ar vīrieti, viņa atbid apstiprinoši. "Es noteikti," skaidrojot, ka dzīve lielā mērā ir pakārtota viņas vīrietim. "Tā sanāca, tas bija mans lēmums." Madara stāsta, ka aptuveni mēneša laikā viņa bija jāizlemj – doties vai palikt tepat.

"Man bija savs uzņēmums, viss bija forši darbā," stāsta basketbolista sieva. "Tad man bija jāizvēlas, vai nu es palieku Eiropā – Latvijā – un daru savas lietas, vai man būs ģimene un vīrietis tur," skaidro Biedriņa, piebilstot, ka izvēle bija intuitīva un tā viņu neesot pievīlusi.

Protams, arī bailes un uztraukums par sevi sākotnēji licis manīt. "Es biju pārbijusies, nezināju, kur likties, jo tomēr pilnīgi viss bija jāpamet – ģimene, draugi."

Madara noliedz, ka kādreiz būtu nožēlojusi savu izvēli, un viņa arī nejūtas, ka būtu pārāk izdabājusi, kalpojusi savam vīram. "Es vienmēr esmu teikusi, ka tā nav kalpošana, katram dzīvē ir kaut kāds savs ceļš ejams, un varbūt es tur biju vajadzīga tajā brīdī. Un es šobrīd esmu ar saviem diviem lieliskajiem bērniem, un, cerams, ka būs vēl bērni. Es neuzskatu, ka tā ir kalpošana, ja man ir šāds rezultāts. Tā nav kalpošana, tā ir uzticēšanās otram cilvēkam. Ir tā, ka es jūtu no otra cilvēka to, ka viņš ir novērtējis to manu, ja jūs gribat to teikt, "upurēšanos"," atklāj Biedriņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!