Kāzas ir viens no zīmīgākajiem notikumiem pāra dzīve. Tieši tāpēc, plānojot kāzu ceremoniju, ikviens vēlas, lai tā būtu diena, ko atcerēties ne tikai pašiem, bet arī viesiem. Kas aktuāls šogad un ko ņemt vērā? Ekspertu viedokļi, ko uzzinājām izstādē "Baltic Wedding Expo Jelgava".

Emocijas. Ukrainiete Natālija Kuda no kāzu aģentūras "Sweet Kuda'' aicina likt uzsvaru un emocijām, jo aktuāls ir viss, kas ir patiess – gan emocijas, gan dāvanas. Ir svarīgi, lai viesi, kas ieradušies uz kāzu svinībām vienā garastāvoklī, dodas prom pavisam citā, pozitīvā noskaņojumā.

Ielūgumi. Poligrāfijas meistare Oksana Solnce atklāj, ka aktuālas ir "welcome" vēstules, kur sīki un detalizēti viesiem tiek atklāta kāzu dienas programma, tradīcijas, viesu nama vai banketa zāles atrašanās vieta un karte. Viss, lai viesis justos ērti un komfortabli.

Dekorācijas. Radoša pieeja un papīrs kā materiāls – šogad modē ir papīra ziedu sienas un citas šāda tipa dekorācijas. Papīrs ļauj kāzu dekoram būt neierobežotam gan krāsās, gan formā. Eksperti iesaka izvairīties no ierastajām arkām, bet padomāt par kaut ko radošu un vēl nebijušu.

A photo posted by саша (@dialdekor) on Jun 30, 2016 at 4:09am PDT

Foto stūrītis. Veidojot foto stūrīti, var izmantot jau iepriekš pieminētās papīra dekorācijas, bet var arī izveidot foto stūri, kur ir atrodamas katra kāzu viesa foto izdrukātā veidā.

Dāvanas. Runājot par dāvanām jaunajam pārim, Natālija Kuda ierosina visai interesantu pieeju, lai atšķirtos no pārējiem. Piemēram, uzzinot par gaidāmajām kāzām, sākt iemūžināt jaunā pāra dzīves mirkļus, bet pēc tam tos veiksmīgi samontēt un emocijām bagāta, radoša un naudā neizmērāma dāvana gatava!

Ko darīt. Kāzu video operators Ainārs Krauklis iesaka šogad atteikties no ierastajām pastaigu vietām, piemēram, jūra, un vecpilsēta, aicinot nepieturēties pie ierastā. Modē vairs nav uzspēlētas pozēšanas, nedabīgas pozas vai neīsti scenāriji – tikai īstas emocijas, īsti notikumi un dzīvie momenti.

Kā iemūžināt. Jaunums kāzu video jomā 2017. gadā ir 360 grādu kāzu video un foto. Jauna visaptveroša pasaule, ērti apskatāma un nosūtāma, piemēram, feisbukā, kā arī citos sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!