Foto: Shutterstock

Laulības dzīve ir viena jauka padarīšana - tu aiz vīra muguras jūties lolota un pasargāta teju no visa pasaules ļaunuma, bez tam, nav jātērē laiks, lai sameklētu, ar ko pavadīt brīvdienas, jo labākais kompanjons jau ir tev blakus. Bet, kaut gan būt precētai kopumā ir lieliski, ir komentāri, kuri, ja tos nākas uzklausīt jau nez kuro reizi, sāk krist uz nerviem. Iepazīsties ar womanshealthmag.com apkopotajiem "labvēļu" izteikumiem un pacel roku, ja arī tev kādu no tiem laulības laika ir nācies dzirdēt vairāk nekā pāris reizes.

Kad tad jūs plānojat ģimenes pieaugumu?

Nav pagājis necik ilgs laiks, kopš esi pie altāra solījusies uz mūžu, kad visi, sākot ar mammu un beidzot ar priekšnieku, uzskata teju par pienākumu uzdot šo jautājumu. Un, kad esat tikuši pie vienas atvasītes, tūlīt seko jautājums par to, kad gaidāma nākamā. Pierodi, jo tam nekad nebūs gala, - pat, ja jūsu sētā jau skraidīs futbola komanda.

Nu, stāsti, kā ir būt precētai sievai?

Interesanti, kāda atbilde tiek sagaidīta, jautājot ko tādu? Vari izplūst detalizētā eksistenciālā apcerējumā, bet vari izvēlēties citu ceļu – nākamreiz, kad kāds tev uzdos šo jautājumu, atbildi, ka tas ir kā līgans brauciens pa varavīkšņu lokiem rotātu okeānu, sēžot uz vaļa platās muguras un fonā skanot liriskai mūzikai cikāžu kora izpildījumā.

Vai pēc kāzām kaut kas ir mainījies?

Ha, kā nu ne? Tagad, kad tavā zeltnesī mirdz laulību riņķis, tu beidzot vari atslābt un atklāt savu patieso dabu. Goda vārds, mums nav skaidrs, kāpēc šis jautājums vēl nav aizliegts ar likumu?

Vai plānojat iegādāties māju?

Atbilde varētu būt pavisam vienkārša: "Hmm...., doma nepavisam nav zemē metama. Klau, varbūt tu varētu aizdot naudu pirmajai iemaksai?"

Kādi tad ir tie tavi jaunie radinieki?

Ja vien jautātāji nav tuvi ģimenes locekļi vai labākā draudzene, vienkārši atbildi, atspoguļojot situāciju maksimāli rožainā gaismā. Cerams, ka varēsi savaldīties, lai nesāktu skaļi smieties sava stāstījuma vidū. Un, pat ja tā gadās, atceries, ka smieklus var maskēt, izliekoties, ka tev uznākusi klepus lēkme.

Vai joprojām esat tik pat iemīlējušies, kā pirms kāzām?

Oficiālā atbilde ir: "Jā!" Bet, jautrāk būs, ja atbildēsi: "Diemžēl viss ir katastrofāli mainījies, apsveru iespēju tuvākajā laikā šķirties, jo nespēju izturēt, ka viņš, braucot mašīnā, dzied."

Es nu gan nekad neprecēšos.

Nu, katram savs, bet, - kāpēc par to tiek uzsākta saruna tavā klātbūtnē? Kaut gan, kāpēc ne, tu vari iesaistīties, piebilstot: "Nesaprotu, kāpēc cilvēki izvēlas dzīvot vieni. Es gan tā nekad nevarētu."

Tu nesapratīsi, tadēļ, ka esi precējusies.

Nu, protams, kā gan tu to varētu saprast? Visiem taču ir skaidrs, ka nekad neesi bijusi viena un gājusi uz randiņiem. Tavs vīrs kādu dienu mistiski uzradās tavu durvju priekšā un, hops - nākamajā dienā jau biji iekļuvusi precetas sievas kārtā. Vai nav lieliski!

Vai viņš ir tavs labākais draugs?

Un kā tev šķiet ?!?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!