Foto: Shutterstock
Attiecības starp vīriešu mīļotajām sievietēm un viņu mātēm ne vienmēr ir vienkāršas. Lai atvieglotu komunikāciju ar sava mīļotā mammu, iepazīsties ar lovepanky.com uzvedības ieteikumiem, kas liks viņai tevi ja ne dievināt, tad vismaz atzinīgi novērtēt gan!

undefined

undefined
Foto: PantherMedia/Scanpix

Domājot par sava partnera māti, tu, visticamāk, saskati viņā gādības iemiesojumu, savukārt tavs vīrietis tev pēkšņi rādās krietni jaunāks un nevarīgāks un, visticamāk, viņas sargājošo roku apskauts. Taču patiesībā tava partnera māte ir arī sieva, draudzene un sieviete kopumā ar savām interesēm, vājībām un hobijiem. Iepazīsti arī pārējās viņas lomas un personību, mazāk koncentrējoties uz faktu, ka tiecies ar viņas dēlu!

undefined
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nekas tevi nepadarīs par garlaicīgāku un muļķīgāku personu kā banālu frāžu lietošana ikvienā sarunā. "Ir jauki jūs satikt!", "Kā jums klājas?" un citi vispārinājumi neko neatklās ne par tevi, ne sievieti, ar kuru sarunājies. Tā vietā noskaidro ko vairāk par viņas ikdienu un, bāzējoties iegūtajās zināšanās, uzdod detalizētākus jautājumus!

undefined
Foto: PantherMedia/Scanpix

Lai parādītu, ka esi gana izglītota un saprātīga, nebaidies sarunās atklāt arī savu viedokli un gaumi dažādos jautājumos. Ja runājat par kino, vari pieminēt arī savus mīļākos aktierus, un, ja viņu skaitā būs kāds no vīrieša mātes jaunības gadu slavenajiem ekrāna varoņiem, būsi tikai ieguvēja (tas, protams, nenozīmē, ka tev ir jāmelo un jārunā par cilvēkiem, kurus patiesībā nemaz nezini)!

undefined
Foto: PantherMedia/Scanpix

Lai veicinātu savstarpējo komunikāciju, uzzini, kas tava vīrieša mātei patīk! Iespējams, viņu aizrauj kalnu slēpošana, melnbaltais kino vai klasiskā mūzika. Izmēģini kādu no šīm lietām pati vai vismaz noskaidro par tām ko vairāk – apziņa, ka jūsu gaume, iespējams, sakrīt vai arī tu vismaz esi ieinteresēta nodarbēs, kas nav svešas viņai, vīrieša mammu tikai iepriecinās!

undefined
Foto: Shutterstock

Mātes vienmēr raizēsies par saviem bērniem, neraugoties uz viņu vecumu. Lai mazinātu partnera mammas rūpes, dari viņai zināmu, ka pazīsti viņas dēlu un esi ieinteresēta viņa laimē! Tai pat laikā nenoraidi viņas palīdzību, ja tā ir patiešām noderīga un laiku pa laikam pati ierosini ieturēt kopīgas pusdienas ar vīrieša vecākiem.

undefined
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nav noslēpums, ka bērni izaug pārlieku strauji. Lai dotu iespēju vīrieša mātei pakavēties patīkamās atmiņās, pajautā viņai par sava mīļotā bērnību. Visticamāk, uzzināsi ko jauku un aizkustinošu par savu vīrieti, savukārt viņa māte būs pavadījusi jaukus brīžus patīkamā sarunā!

undefined
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nekas tā neiepriecinās tavu potenciālo vīramāti, kā iespēja tev sniegt kādu padomu. Vari palūgt viņai kādu recepti, ieteikumu mīļotā vīrieša dāvanai vai kādu citu noderīgu informāciju. Tas ļaus partnera mātei saglabāt savu statusu un justies vajadzīgai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!