Foto: LETA

Žurnāliste Daina Jāņkalne, vadot STV raidījumu "Starp mums runājot", bieži sarunu šova viesiem jautā dažādas atziņas par mīlestību, paturot savu viedokli noslēpumā. Ko mīlestība nozīmē viņai pašai? Tas noskaidrots interviju ciklā "100 personības līdz Latvijas simtgadei".

"Ja mans mīļotais cilvēks brauc kaut kur prom un es negribu ar viņu dzīvot šķirti, tad es braucu līdzi un mainu savu dzīvi. Ja kāds to neizdara, tad tas nozīmē, ka tā mīlestība nav pietiekami liels arguments."

Žurnāliste un trīs bērnu māte skaidro, ka viņai mīlestība šobrīd jau nozīmē ko daudz vairāk kā vien savienību starp diviem cilvēkiem. "Tā ir tā mīkla, no kura pasaule ir veidota. Ja mēs kaut ko darām vai dzīvojam mīlestībā, tad viss labi ripo, viss vienkārši brīnišķīgi notiek it kā pats no sevis," savā pārliecībā dalās Jāņkalne, skaidrojot, ka pie šādas atziņas viņa nonākusi brīdī, kad dzīvē "nav ripojis nekas".

"Kad es biju sarūgtināta, naida pilna, apvainota. Katru reizi, lielās lietās vai mazumā , kad tu kaut kā sajūti, kad gribas kaut ko saplēst vai kādam iesist, tad jāmeklē ceļš atpakaļ, kas tevi samierina un ļauj tomēr mīlēt dzīvi un pasauli. Tas strādā!"

Lielo interviju skaties "100 personības līdz Latvijas simtgadei" 360TV kanālā, ceturtdien, 26. okotbrī plkst. 22.00.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!