Foto: Shutterstock
Karjeras izvēle ir ļoti nozīmīgs lēmums, neatkarīgi no tā, vai plāno uzsākt studijas augstskolā un iegūt savu pirmo izglītību, vai saproti, ka laiks kardināli mainīt savu dzīvi, jo pašlaik neesi laimīga. Diemžēl, ļoti daudzas sievietes (un arī vīrieši) izvēlas savu dzīvi saistīt ar jomu, kas viņus nedara laimīgus, jo lēmumu pieņem, balstoties principos, kuru pielietošana laimi nenesīs.

Ja esi nolēmusi mainīt savu dzīvi un profesionālo darbību vai arī esi apmulsusi un nezini, kādā veidā attīstīt savu karjeru, ir ļoti svarīgi nepieļaut tās pašas kļūdas, kas tevi vai citus cilvēkus ir darījušas nelaimīgu. Iedvesmojoties no "The Balance" un "Forbes", piedāvājam iepazīties ar visbiežākajām kļūdām, ko cilvēki pieļauj, izvēloties savu karjeru, kā arī ar jautājumiem, kas palīdzēs labāk izprast, ar kādu profesiju saistīt savu nākotni.

Ja pašlaik vēl strādā un tikai domā par karjeras un savas dzīves maiņu, šeit tu vari iepazīties ar būtiskākajām lietām, kas jāapsver pirms atlūguma rakstīšanas. Turpat tu varēsi iepazīties arī ar vairākiem iedvesmojošiem veiksmes stāstiem par nodarbošanās maiņu.

Tu pārāk daudz klausies, ko saka citi

Foto: Shutterstock

Tu akli seko kāda cita cilvēka pēdās

Foto: Shutterstock

Tavs galvenais kritērijs ir nauda

Foto: Shutterstock

Nepietiekama nozares un profesijas ikdienas izpēte

Foto: Shutterstock

Tu nepievērs uzmanību savai būtībai

Foto: Shutterstock

Jautājumi, kas palīdzēs atrast piemērotāko nodarbošanos

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!