Foto: Shutterstock
Daudzu vīriešu galvas ir pārpilnas ar nepiedienīgām seksuālām fantāzijām, un sieviete, kas tās uzminēs un uzdrošināsies realizēt dzīvē, kļūs par sava mīļotā pielūgsmes objektu.

Kādas tad ir vīriešu kārotākās fantāzijas, atklāj portāls "Passion".

Masturbēšana

Izrādās, ne viens vien vīrietis alkst, lai mīļotā atbrīvotos un atļautos masturbēt viņa klātbūtnē. Starp citu, šai nodarbei ir ne tikai uzbudinošs, bet arī izglītojošs raksturs, jo, vērojot, kā tu sasniedz baudas virsotnes, vīrietim būs daudz vienkāršāk saprast, kuras ir tavas erogēnās zonas un kādi glāsti tevi uzbudina visvairāk.

Ja vēl neesi atļāvusies piedzīvot šādu pieredzi, tad nevelc laiku garumā – piemērotā brīdī sāc sevi glāstīt partnera klātbūtnē un, galvenais, pamanot viņa apmulsumu vai pat vieglu paniku, neļaujies ietekmēties un nepārtrauc šo uzbudinošo nodarbi. Mulsums pāries, bet gūtā pieredze un uzdrīkstēšanās noteikti būs tā vērta un tiks dāsni atalgota.

Lomu spēles

Foto: Shutterstock

Neiedziļināsimies dažādās pikantās seksuāla rakstura lomu spēlītēs, jo, kā jau var nojaust, lielai daļai vīriešu patīk arī gultā dominēt un spēlēt galveno lomu. Bet tagad uzmanību, izrādās, gandrīz katrs vīrietis (it īpaši tie, kas ikdienā šķiet esam īsteni alfa tēviņi), ik pa laikam vēlas iejusties bargās kundzes vergu lomā: bez ierunām pakļauties, tikt nedaudz pazemots un izpildīt katru savas "saimnieces" vēlēšanos.

Šāds seksuālo attiecību pavērsiens ir tik ļoti pretrunā ar valdošajiem stereotipiem par vīrieša un sievietes lomu un vietu sabiedrībā, ka nevar neuzbudināt. Kā uzzināt, vai arī tavs vīrietis vēlētos izbaudīt šādu pieredzi? Ja viņš kaut reizi ir lūdzis, lai gultā uzņemies iniciatīvu, piemēram, sagrābjot viņu aiz matiem vai kā citādi izrādot savu varu, tad noteikti vari mēģināt iet vēl soli tālāk.

Orālais sekss

Foto: Shutterstock

Lielākoties vīriešiem nav problēmu palūgt, lai viņus orāli apmierina. Problēmas sākas tad, kad tava orālo glāstu tehnika nesniedz kārotās sajūtas, bet viņš neuzdrošinās to atklāt, baidoties tevi aizvainot. No vienas puses viņu var saprast – kritizēt sievieti šādā brīdī būtu teju vai pašnāvība. Tādēļ, ja šādā brīdī tu kaisles pārņemta savam mīļotajam uzjautāsi: "Mīļais, saki, kā tev labāk patīk?", visticamāk, saņemsi atbildi: "Man patīk viss, ko tu dari!"

Būs grūti atrast vīrieti, kam nepatīk orālais sekss. Tādēļ, ja tev šķiet, ka esi atradusi šādu retu eksemplāru, kas pēc taviem mēģinājumiem sniegt baudu, nākamreiz labāk izvēlas tradicionālo misionāru pozu, tad šāds notikumu pavērsiens visticamāk nozīmē tikai to, ka tavas prasmes šai jomā nav uzdevumu augstumos. Labā ziņa ir tāda, ka kļūt par orālā seksa guru nav īpaši sarežģīti – vienkārši interneta dzīlēs jāatrod knifi, kas palīdzēs uztrenēt tehniku.

Anālie glāsti

Foto: Shutterstock

Nē, tas nav tas, ko tu domāji. Neviens nelūdz tevi ļauties anālajam seksam. Ļoti iespējams, ka tavs vīrietis vēlas, lai iekvēlini viņu ar šādiem glāstiem. Starp citu, šī ir fantāzija, kurā daudzi vīrieši nespēj atzīties pat paši sev, kur nu vēl kādam citam, bet fakts it tāds, ka lielākā daļa vīriešu, kuru partneres atļaujas sniegt viņam anālos glāstus, visticamāk, vēlēsies atkārtot šo pieredzi. Lieta tāda, ka šajā intīmajā vietiņā vīrietim ir sakoncentrēts ārkārtīgi daudz nervu galiņu, un tieši caur anālo atveri iespējams visfektīvāk sasniegt un kairināt vīrieša karsto punktu – prostatu. Daudzi vīrieši spēj sasniegt orgasmu jau tikai no šī baudas punkta masāžas vien, bet šāda masāža tiek veikta dzimumakta laikā, tad vīrieša bauda var sasniegt necerētas virsotnes.

Bēda tikai, ka ne kuras katras dāmas pirksti ir tik gari un slaidi, lai ērti piekļūtu vīrieša "karstajam punktam", tādēļ intīmperču veikalos ir plašs anālajai masāžai paredzētu palīgierīču klāsts, kas atbilst dažādām gaumēm. Tiesa, nereti šīs uzpariktes izskatās visai biedējoši, tādēļ, ja vēlies iepriecināt savu vīrieti, labāk nedemonstrē viņam šāda veida mantiņas, bet pakāpeniski uzkarsē mīļoto un tikai tad, kad viņš gatavs sasniegt baudas virsotnes, uzmanīgi ķeries pie palīglīdzekļiem.

Sekss trijatā

Foto: Shutterstock

Tu, visticamāk, nevēlēsies dalīt savu gultu un vīrieti ar vēl kādu sievieti, uztverot viņu kā konkurenti, savukārt viņam, ļoti iespējams, būs iebildumi skatīties uz to, kā tevi izmīlē seksīgs mačo. Prātā jāpatur arī fakts, ka mīlēšanās ar svešiniekiem nebūt nav tā drošākā padarīšana arī no seksuālās veselības viedokļa.

Šai gadījumā zelta vidusceļš ir fallimitators. Vislabāk, ar piesūcekni, lai nepieciešamības gadījumā varētu to piestiprināt pie sienas dušā vai pie guļamistabas spoguļa. Un, uz priekšu – pret mākslīgo locekli ar mugurpusi, pret mīļoto – ar priekšpusi (tas ir, ar muti). Galvenais, kas jāatceras – jūsu guļamistabā tavam galvenajam apbrīnas objektam jābūt mīļotā vīrieša loceklim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!