Vai izskats garantē veiksmi attiecībās un ko no attiecībām sagaida vīrieši? Savā viedoklī par šiem jautājumiem raidījumā "Starp mums runājot" dalās aktrise Agnese Zeltiņa. Viņa ir pārliecināta, ka kungiem svarīgāk par seksu un ēdienu ir sajūta, ka viņus novērtē, mīl un uzklausa.

Zeltiņa uzskata, ka izskatīgām sievietēm nereti šķiet, ka, tikai pateicoties viņu izskatam, dzīvē kaut kas notiks pats no sevis. "Tajā laikā, kamēr izskatīgās priecājas par savu izskatīgumu, tās, kas varbūt nav tik izskatīgas, dara ļoti labas lietas – lasa, izglītojas. Finālā ieguvējas un tās lielās gudrinieces, un dzīves veiksminieces ir tieši tās," pārliecināta aktrise.

Runājot par attiecībām, Zeltiņa norāda, ka vīrieti šajā jomā virza pamatvajadzības. "Es domāju pamatvajadzības būt mīlētam, uzklausītam, ievērotam, novērtētam, respektētam." Nozīmīgas, viņasprāt, esot arī fiziskās vajadzības, piemēram, sekss un ēdiens, tomēr tas neesot tik svarīgi.

"Es domāju, ka vīriešiem ir ārkārtīgi svarīgi būt pieņemtiem un akceptētiem." Vīriešus kritizēt nevajadzētu. "Es domāju, ka nedrīkst kritizēt, nedrīkst. Tas dzen stūrī jebkuru. Vajag atrast to pareizo veidu, kā pateikt lietas, bet kritizēt nedrīkst, jo mēs visi zinām, ka nevienam nepatīk "zāģētājas"." Aktrise norāda, ka var būt sarežģīti noteikt, kur tad beidzas racionāla kritika un kur sākas "zāģēšana". "To trauslo robežu reizēm ir ļoti grūti novilkt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!