Foto: Shutterstock
Šķiet, ka vasara tikai tikko sākusies, un priekšā vēl daudz skaistu dienu, kurās kopīgi lieliski pavadīt laiku ar otro pusīti vai jauno simpātiju. Patiesībā gada siltākajā sezonā laiks skrien vēja spārniem, tāpēc nedēļas nogales jāsteidz ieplānot jau tagad – lūk, septiņas idejas, kā noorganizēt aizraujošu vasarīgu randiņu brīvā dabā!

Došanās uz brīvdienu tirdziņu. Izmantojiet vasarīgo dienu, lai kopīgi iepriecinātu arī savas garšu kārpiņas. Dodieties uz kādu tirdziņu, kurā iespējams iegādāties svaigus gardumus, kā arī lielu daļu no tiem nodegustēt uz vietas. Parunājiet ar vietējiem zemniekiem, kā arī nopērciet produktus gardām pusdienām, kuras kopīgi varēsiet vēlāk pagatavot.

Tūristi savā pilsētā. Šī randiņa ideja realizējama teju visos gadalaikos, un katrā no tiem ir sava burvība. Vasarā tēlot tūristus sev tik labi zināmajā pilsētā, kurā tiek aizvadītas darba dienas, ir īpaši aizraujoši, jo nav jāvelk piecas jakas, lai nenosaltu, var baudīt sauli tuvējā parciņā, kā arī pastāv lielāka iespēja, ka aktuālajā tūrisma sezonā objekti būs atvērti un pieejami ilgāku laiku.

Aizejiet uz tūrisma informācijas centru un atklājiet pilsētu no jauna skatu punkta – pat ja satiekaties jau ilgāku laiku, noteikti atradīsies vēl kāds pilsētas nostūris vai objekts, kurā nebūsiet bijuši kopā.

Pludmales diena. Kur tad vasarā bez pludmales, vai ne? Noteikti noderēs ledus soma, kurā atspirdzinošos dzērienus turēt patīkami vēsus, kā arī par sliktu nenāks sviestmaižu iepakošana, kuras notiesāt kāpās vai koku paēnā. Citos gadalaikos šādu atpūtu realizēt nevaram, tāpēc saulaino dienu piedāvājums jābauda uz pilnu klapi!

Foto: Shutterstock

Kopīgs sports. Ja vēlies aktīvāk pavadīt laiku ar otro pusīti vai nesen iepazīto simpātiju, vasara ir lieliski piemērots laiks, lai izmēģinātu spēkus dažādos sporta veidos, vienlaicīgi ķerot arī kārdinošo iedegumu. Gadalaikam atbilstoši sporta veidi ir ielu basketbols, teniss, golfs, pludmales volejbols u.c. Asumiņu šādam randiņam piešķirs sacensību gars, no kura izvairīties ir teju neiespējami.

Gardākā saldējuma meklējumi. Kādā karstā vasaras dienā pieņemiet izaicinājumu – apstaigāt populārākās konkrētas apkaimes kafejnīcas un nogaršot tur piedāvāto saldējumu. Tas nenozīmē, ka katrā vietā jāņem sava porcija – mācieties dalīties viens ar otru! Šādā veidā atstāsiet vēderā arī vairāk vietas, lai nobaudītu vēl citu kafejnīcu piedāvājumus.

Foto: Shutterstock

Ogošana. Aktuālais ogu lasīšanas laiks vairs nav aiz kalniem, un, apvienojot pastaigu uz tuvējo mežu ar pirmo melleņu un meža zemeņu meklējumiem, nodrošināsiet lielisku laika pavadīšanu, kā arī gardu saldo ēdienu, ko pagatavosiet no savāktajām meža veltēm.

Ceļojums bez galamērķa. Lai vairotu dzīvesprieku un dažādotu ikdienas emocijas, dodieties spontānā izbraucienā! Tā var būt iekāpšana vilcienā, iegādājoties biļeti uz tuvāko reisu, vai brauciens ar automašīnu, neraizējoties par nakts mājām, bet pavadot nakti teltī vai automašīnā kāda ezera vai upes, vai arī jūras krastā un vadoties vien pēc konkrētā brīža sajūtām un vēlmēm. Izbaudiet piedzīvojumu garu un jaunatklāšanas prieku!

  • Vēl citas interesantas randiņu idejas, kuras neprasīs milzu finansiālos līdzekļus, atradīsi šajā rakstā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!