Foto: PantherMedia/Scanpix
Teju katra sieviete vismaz reizi mūžā ir iepazinusies ar izglītojošiem padomiem un literatūru, noskaidrojot paņēmienus, kā iekvēlināt vīrieti, sagādājot tam īpašu baudu, vēstī izdevums "Woman's Day", piedāvājot arī savu versiju par atslēgu uz vīrieša baudas virsotnēm.

Pēdas

"Viena no vīriešu jutīgākajām vietām pieskārieniem ir pēdas, un to papēžos esošie nervu gali veicina seksuālā uzbudinājuma iestāšanos. Vēl nebijušas sajūtas vīrietim iespējams sniegt, aizskarot viņa pēdas ar krūtīm vai lūpām," iesaka "Woman's Day" seksuālo jautājumu eksperti.

Ausis

Viena no nepelnīti piemirstām zonām glāstu sniegšanā ir ausis. Īpaši jutīgas ir to ļipiņas, un speciālisti pat atklājuši kādu paņēmienu, kā šīs zonas atsaucību pieskārieniem izmantot pilnībā.

"Novietojiet īkšķi un rādītājpirkstu uz vietas, kur vīrieša auss ļipiņa savienojas ar ādu netālu no viņa sejas. Tad maigi pārslidiniet pār to pirkstus, kustību atkārtojot," mudina viena no Ņujorkas vadošajām seksoloģēm Eimija Levina.

Ceļgalu aizmugure

Ceļgalu locītavu aizmugure ir viena vietām, kuru aizskaršana rada kutēšanas sajūtu, tomēr to iespējams izmantot arī kā baudas avotu plānās ādas dēļ.

Izdevuma "Woman's Day" aptaujātie vīrieši atzinuši, ka ceļgalu locītavu aizmugures aizskaršana, to skūpstot un glāstot, rada īpaši patīkamas sajūtas.

Šim novērojumam pievienojas arī eksperti, uzsverot, ka vietas, kurās ir mazāk ķermeņa apmatojuma, ir atsaucīgākās pieskārieniem un to stimulēšana var ievērojami pastiprināt orgasma laikā izjusto baudu.

Vēderpreses apakšējā daļa

Kairinot zonu no nabas līdz iegurņa apvidum un vīrieša intīmajām ķermeņa daļām, dzimumorgāniem pastiprināti pieplūst asinis, palielinot arī mīlēšanās laikā izjustās baudas apjomu.

Tāpat intīmo zonu apkārtējās ādas kairināšana, neaizskarot dzimumlocekli, radīs uzbudinošu spriedzi, informē "Woman's Day".

Plakstiņi

Pieskārieni plakstiņiem liecina par ciešu saikni pāra starpā, kā arī var vīrieti īpaši ātri uzbudināt, skaidro eksperti.

Tā iemesls ir kontroles nodošana sievietes rokās, radot pakļaušanās sajūtu, neredzot apkārt notiekošo un nezinot par sievietes tālāko darbības plānu.

Un, kā uzskata seksologi, pakļaušanās dominējošai sievietei ir viena no izplatītākajām vīriešu seksuālajām fantāzijām.

Plakstiņu ādas kairināšanu iespējams veikt gan ar lūpām, gan pirkstiem, radot jūtamu, tomēr pietiekoši maigu spiedienu. Tāpat glāstus var turpināt, aizskarot arī ādu pie deniņiem, mudina "Woman's Day" aptaujātie eksperti.

Skausts

Šo ķermeņa daļu iespējams kairināt, ne tikai glāstot, bet arī viegli skrāpējot un kodot tās ādu. Jo intensīvāki būs pieskārieni skaustam, jo ātrāk iestāsies vīrieša uzbudinājums, skaidro eksperti.

Piere

Neraugoties uz faktu, ka vīrieša piere var šķist viena no mazāk erogēnajām zonām, speciālisti aicina vīrieša augumu uztvert kā karti, neraugoties uz atsevišķu ķermeņa daļu novietojumu.

Maiga masāža, kas stimulē skaista, deniņu un pieres zonu, aizskarot matu augšanas līniju, veicina labsajūtas hormonu - dopamīna un serotonīna - izstrādāšanos, kas attiecīgi veicinās arī seksuāla noskaņojuma iestāšanos, informē "Woman's Day".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!