Foto: PantherMedia/Scanpix
Absolūts godīgums un atklātība vienam pret otru – tas ir mīts. Protams, būt atklātam un uzticēties partnerim ir brīnišķīgi, bet vienmēr ir kaut kādas lietas, par kurām ir vērts paklusēt: tu taču nestāsti viņam visas detaļas, kā tu mēdz rūpēties par savu ārieni, vai ne? Lūk, arī viņš neuzskata, ka viss būtu jāafišē. "Cosmo" ir apkopojis dažas lietas, par ko labāk paklusēt.

Kad atklātībā nāk dažādas iepriekš nezināmas lietas par tavu partneri un tevi pašu, nereti attiecībās iestājas lūzuma punkts, jo viens no attiecību partneriem kļūst greizsirdīgs uz otra pagātni, It kā tam nevajadzētu būt iemesla, jo pagātnei vajadzētu palikt pagātnē, jo ar katrām jaunām attiecībām sākas jauna dzīvē, tomēr vai aiz šīs greizsirdības neslēpjas bažas par sevi – vai es esmu pietiekami laba un vai tas, ka tu man nestāsti par savu iepriekšējo dzīvi nozīmē, ka tu man neuzticies?

Sievietes pirms tevis

Foto: Shutterstock
Cik daudz sieviešu viņam bijis pirms tevis? Labāk nemaz nejautā. Katrs baidās nosaukt šo skaitli – ja nu tas izrādīsies lielāks, kā vajag, vai nepietiekams? Ja nu tu viņam vēlāk pārmetīsi, cik viņam bijusi vētraina jaunība vai arī, cik viņš bijis nepieredzējis? Un tad sāksies salīdzināšana ar bijušajām un daudzi lieki jautājumi.

Iespējams, ka dažos pāros valda liela atklātība, bet lielākais vairums no mums nevēlas pārāk iedziļināties pagātnē, īpaši tad, ja dzīve pirms tam ir bijusi vētraina un traku piedzīvojumu pilna. Visticamāk, arī tev ir dzīves detaļas, kuras tu vēlies noklusēt, vēl jo vairāk – saistībā ar intīmo dzīvi.

Jaunības mūzikas ieraksti

Foto: PantherMedia/Scanpix

Kādu mūziku viņš klausījies kādreiz? Nemaz nemēģini to uzzināt, ja viņš pats tev nesaka pirmais! Kas tur labs, ja tu tur atradīsi vecās, labās dziesmas ar "Ace of Base" vai "Abba" ierakstiem, ko viņš jaunībā vai bērnībā ir klausījies? Viņš jutīsies neērti. Vai arī, iedomājies, ja tu atrastu kaseti vai CD ar romantiskām dziesmām, ko viņš klausījies kopā ar savu pērno mīlu?

Vīrieši mēdz būt dažādi – kāds mūsu jaunības dienu paradumus uztvertu ar humoru, cits – juktu prātā no greizsirdības vai gardi smietos. Labāk atstāsim sieviešu lietas sev, lai neiekultos nepatikšanās un izsmieklā. Tāpēc ir puišu un meiteņu vakari, kad varam klausīties savas iemīļotas bērnības un jaunības dziesmas bez bēdu – raudāt vai smieties pie tām, kā nu pašām tīk.

Vīrieša pārdzīvojumi un jūtas

Foto: PantherMedia/Scanpix

Vīriešiem arī ir emocijas, vai zināji? Viņiem vienkārši ir grūtāk tās paust un demonstrēt. Tu pat iedomāties nevari, cik viņiem ir grūti no sevis dabūt laukā šādus vārdus: "Tu man patīc!" vai "Tu lieliski izskaties!" Varbūt tavā izpratnē tas ir vājš kompliments, bet vīrietim, kurš to ir pateicis skaļi, tas ir kā serenāde.

Starp citu, arī vīrieši mēdz raudāt, tikai tas notiek ļoti reti – ja emocijas viņas ir pārņēmušas tā, ka nāk pāri malām. Daži mēdz uzskatīt, ka vīrieši ir pat jūtīgāki un emocionālāki nekā sievietes, tikai slēpj to aiz savas bravūras un valdonības.

Viņa "draudziņš"

Foto: Publicitātes foto

Tu pat iztēloties nevari, ko viņš pārdzīvo par savu "draudziņu" – to, kas ir zemāk zem jostas vietas un par ko skaļi nerunā. Viņš uztraucas par tā krāsu, garumu, formu, un, kas to zina, tas varbūt "skatās" ne tajā virzienā.

Tas ir tāpat kā mēs, sievietes, uztraucamies, vai mūsu krūtis ir pietiekami lielas, vai ciskas nav par resnu, un gurni par platiem, un vai mēs vispār atbilstam kaut kādiem skaistuma standartiem. Kur nu vēl mūsu "draugs" – celulīts! Ja nu kāds to pamanīs!

Bijusī draudzene

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja nu viņš gadījumā vēl joprojām sarakstās ar savu bijušo draudzeni, tu nemaz nezini, vai spēsi to normāli pieņemt, ja par to uzzināsi. Nekas traks jau nav, ja viņi turpina komunicēt, tur nav nekā krimināla – tā ir parasta papļāpāšana.

Vai tad tu pati kādreiz neielūkojies sava bijušā drauga interneta profilā? Ja nē, tad tas ir tikai apsveicami. Sievietēm jau arī patīk, ka uzmanību izrāda ne tikai viņas mīļotais vīrietis, dažkārt ir patīkami, ka komplimentu pasaka arī kāds svešinieks. Ja vēl to gadās dzirdēt tavam vīrietim, tad pavisam labi – viņš saprot, ka tu esi iekārojama arī citu vīriešu acīs, un tavas akcijas ceļas.

Pornofilmas

Foto: Shutterstock
Neviena no mums nevar iedomāties, kas notiek otra cilvēka galva. Arī mūsu pašu, sieviešu, galvās ne. Lai jau viņš skatās erotiskās filmas un ļauj vaļu fantāzijai! Varbūt idejas noderēs jūsu abu attiecībās. Un, visticamāk, ka viņš neko no redzētā nerealizēs dzīvē – ne velti tās ir tikai fantāzijas. Tāpēc labāk nepārbaudi, ko viņš internetā skatās, lai tas tevi nemaldina.

Tev jau arī, visticamāk, nepatiktu, ja tavs vīrietis tevi nepārtraukti pārbaudītu un izsekotu, ar ko tu nodarbojies, kad neesi viņam blakus. Varbūt tu skaties meksikāņu seriālus vai bērnībā iemīļoto "Glābējzvanu", jo tev vēl joprojām patīk jauniešu seriāla galvenais varonis. Iespējams, tās ir tikai atmiņas, bet ja nu tavam vīrietim tas nepatiktu?

Romantiskais randiņš

Foto: Shutterstock

Viņam ne vienmēr patīk tava romantiskā randiņa izvēle. Protams, viņam patīk pavadīt ar tevi kopā laiku, lai gan ne vienmēr pēc viņa to var pateikt. Tu aizvelc viņu uz romantisko komēdiju, bet viņš sajūsminās par daiļā dzimuma būtnēm ekrānā. Tas taču ir atļauts, par ko tad tu dusmojies, ja pati esi aizvilkusi viņu uz romantisku filmu par mīlestību? Būtu gājuši uz kādu trilleri!

Samierinies ar viņa reakciju, ja pati esi izvēlējusies izklaidi. Citreiz jūs varat aiziet uz kādu tava vīrieša izvēlētu vietu, pasākumu vai notikumu. Tāpēc jau vīrietis un sieviete ir tik atšķirīgi, un attiecībās jāveido kompromisi. Reti gadās, kad abiem ir identiskas intereses – jums patīk gan balets, gan futbols.

Ir arī citas sievietes

Foto: Publicitātes foto

Jā, dažkārt viņš mēdz pievērst uzmanību citām glītām sievietēm, ne tikai tev, bet tev jāzina, ka vīrieši ir lieli estēti, un palaist garām pa ielu ejošu daiļavu, tas ir kā nogulēt pilnu saules aptumsumu. Tas nenozīmē, ka viņš tevi nemīl. Tu taču mīli gan viņu, gan saldējumu, un viens otram netraucē, jo tās ir pilnīgi diametrāli pretējas lietas.

Sievietes arī daudz ko pamana, piemēram, citus vīriešus. Mēs nevaram iet pa ielu aizvērtām acīm, tas neizklausās loģiski. Mēs ejam, skatāmies un vērtējam – kaut vai neapzināti. Pat, ja garām paiet simpātisks cilvēks, kas ir tikai sieviete, mēs to pamanām, ne tikai mūsu vīrietis. Tas pats ir arī, ja ieraugām izskatīgu vīrieti – tas nenozīmē, ka mums ir jānesas viņam pakaļ uz karstām pēdām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!