Satikšanās un pirmie randiņi. Viss it kā rit burvīgi. Bet te pēkšņi – no partnera ne ziņas, ne miņas. Kas noticis? Lai arī, protams, pastāv iespēja, ka sirdsāķītim ir kāds labs iemesls, varbūt vērts apdomāt arī savu rīcību. Šoreiz, iedvesmojoties no "Yourtango", piedāvājam vairākas lietas, kas atbaida vīriešus.

Kāzu un bērnu tēmas pārāk savlaicīga apspriešana

Nevar noliegt, ka attiecībās ir svarīgi visu kārtīgi izrunāt. Attiecību gaitā jānoskaidro cilvēka viedoklis dažādos jautājumus, kā arī jāsaprot, kāds ir viņa dzīves virziens. Ja nu gadījumā tas nesakrīt, vai ir vērts maz cīnīties un stiprināt attiecības, labi apzinoties, ka rezultāta nebūs?

Lai arī tā ir patiesība, visiem jautājumiem un tematiem savs laiks. Ja vien viss nav pasniegts vieglā gaisotnē it kā caur joku, vaicāšana par kāzām un bērniem pirmajos randiņos var patiesi nobaidīt otru. Jo īpaši tas tā var notikt gadījumā, ja esi iepazinusies ar kāda brīvāka tipa cilvēku, kurš, iespējams, vēlas vien izklaidēties. Tādā gadījumā nebrīnies, ka viņam uztraukumā saraucas piere, jo ir skaidri saprotams – viņš vēl vēlas izbaudīt savu brīvību, diži nedomājot par tik tālu nākotni.

Tiesa, agrāk vai vēlāk gan attiecībās šie jautājumi būs svarīgi. Un nereti viedokļu dažādība šajos tematos var pat pielikt punktu attiecībām.

Vīriešu viedokļus par to, kad dāmām gaidīt bildinājumu meklē šeit, bet te atradīsi viņu viedokļus par to, kad varam sākt domāt par bērniņu.

Sava bijušā nepārtraukta pieminēšana

Foto: Shutterstock

Nekas tā neapstiprina faktu, ka neesi tikusi pāri savam bijušam, kā nemitīga viņa pieminēšana jūsu kopā pavadītajā laikā. Nav nozīmēs, par ko jūs runājat, ja visas tēmas un stāsti tevi neviļus aizved pie iepriekšējā mīlas objekta vārda piesaukšanas, ir skaidri saprotams, ka jaunajam sirdsāķītim nav dota godīga iespēja iekarot tavu sirdi, jo tajā jau ir kāds cits.
Šādos gadījumos absolūti nav jāšausta sevi, kāpēc randiņbiedrs ar tevi vairs negrib tikties – tu vienkārši neesi emocionāli pieejama. Vispirms jāsakārto sava domāšana un jāizkristalizē vērtības, bet tikai pēc tam jāļauj kādam citam ienākt tavā pasaulē.
  • Kā aizmirst bijušo, lai sāktu satikties ar citiem, meklē šeit.

Pāršaušana pār strīpu ar grādīgajiem dzērieniem

Foto: Shutterstock

Šķiet, kāda garda vīna glāze romantiskā vakarā absolūti nenāk par sliktu un pat piestāv randiņam. Tomēr visam ir jābūt normas robežās.

Ja tev sanācis pāršaut pār strīpu ar grādīgajiem dzērieniem, tas noteikti nerada sevišķi labu priekšstatu par tevi. Vēl jo vairāk tas pabojā lietu būtību tajā gadījumā, ja abu mērķis ir bijis veidot nopietnas attiecības. Tas tā ir tāpēc, ka ikviens attiecībās tomēr meklē savu perfekto pusīti, bet ja jau pirmajās satikšanās reizēs sanāk iereibt pār daudz, tas rada priekšstatu, ka tāda tu vienkārši esi.

  • Te atradīsi vairākus pieredzes stāstus, kad mīla un grādīgie dzērieni sagrozījuši prātu.

Sūkstīšanās par visām dzīves likstām


Atklātība attiecībās ir augstā vērtē – tā partnerību tikai stiprina. Tomēr sūkstīšanās par visu pārāk ātri un pārāk daudz var pasliktināt jūsu draudzības saites. Būsim godīgi, kuram gan patīk čīkstētāji?

Šobrīd dzīvojam tādā laikā, kad būtiski pamainījies agrāko laiku scenārijs par ieslodzīto princesi pils torņa galā un drošsirdi, kurš viņu dodas izglābt. Ne visas dāmas vēlas gaidīt kādu, kurš atrisinās viņu problēmas, ne arī visi vīrieši ir gatavi iejusties varoņa lomā un darīt visu savas mīļotās dēļ.

Ja vien vīrietis tevī nav jau paspējis ieķērties līdz ausīm, tava problēmu virkne viņam var šķist kā lieka nasta.

Nekādu hobiju, draugu un dzīves

Foto: Shutterstock

Vēl viena lieta, kas saistāma arī problēmu nastu, – nekādu hobiju, interešu, darbu un draugu. Kāpēc tas otrā cilvēka var radīt bažas? Jo tev šķietami nav nekā cita, kā tikai viņš.

Tas vīrietim var likties apgrūtinoši tāpēc, ka viņam savā ziņā būs vienmēr jābūt atbildīgam par tevi. Lai arī ko viņš darītu, viņš apzināsies, ka viņš tev ir visa pasaule. Tās ir spēcīgas saistības, kuras daudzos var iedvest bailes.

Attiecībās ir svarīgi pavadīt kā laiku kopā, tā arī šķirti. Tāpēc dažādas nodarbes var palīdzēt atpūsties vienam no otra. Ja tādu nav, agrāk vai vēlāk sāks rasties problēmas.

Greizsirdības scēnas

Foto: Shutterstock

Katram, protams, ir savi ieskati par to, cik daudz attiecībās nepieciešama greizsirdība. Tomēr līdzko nākas ieslīgt kādā no grāvjiem, rodas jautājumi.
Ja cilvēks neizrāda nekādas greizsirdības pazīmes, otram var šķist, ka partnerim viņš ir vienaldzīgs. Bet otrā gadījumā, ko parasti attiecībās var atpazīt krietni ātrāk, partneris izrāda neprātīgu greizsirdību.

Ja tu uzskati, ka līdzko vīrietis ir uzsācis ar tevi tikties, viņš vairs nedrīkst runāt ar nevienu sievieti (dažkārt arī pat ar māsu vai mammu), nebrīnies, ka potenciālais partneris no tevis novēršas – varbūt viņš nespēj izturēt tik kontrolējošas attiecības. Centies kontrolēt savas jūtas, pretējā gadījumā būs grūti gan partnerim, gan tev pašai.

Te atradīsi psihoterapeites Benitas Griškevičas un psiholoģes Ivetas Gēbeles ieteikumus, kad greizsirdība attiecības ir pamatota, bet kad – lieka.

Izmisums

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!