Kādas vērtības sievietē ir visaugstākā vērtē? Vai īsto partneri ir jāmeklē? Sarunu šovā "Starp mums runājot" pārdomās dalās modes mākslinieks Bruno Birmanis.

Kādas vērtības ir svarīgas? "Viena no lietām, kas, man šķiet, ir ārkārtīgi svarīga sievietē, ir sievišķība. Un prasme dozēt šo sievišķību komunikācijā ar cilvēku. Ja tās ir daudz un tas ir uzspēlēti, mēs tādas sievietes saucam par cacām."

Sievietei ir arī svarīgi pietiekami ātri saprast, kas ir viņas misija. Ja agrāk varbūt tas iekļāva tikai bērnus, māju un plīti, tad tagad tas ir nedaudz citādāk, uzskata Birmanis. "Mēs dzīvojam laikā, kad mums ir dzimuma līdztiesība. Es vismaz tā ceru. Ka katrs cilvēks, neatkarīgi no viņa statusa, patiesībā vispirms ir brīvs iekšēji. Viņam tādam ir jābūt, citādi viņš nekas nevar būt. Tas ir mans absolūts uzskats. Vīrietim ir jauda, viņš var kaut kā manipulēt ar to dzīvi sev apkārt, sievietei tomēr ir šī te sievišķā misija – radīt, dzemdēt bērnus, rūpēties par mājas siltumu – tomēr nešaubīgi jebkādā formātā ir. Tāpēc viņai ir jāpieņem kaut kāds lēmums vai jāsaprot dzīvē, kas tad ir tā viņas misija. Prioritāte. Es absolūti nenosodu tās sievietes, kas saka, ka vēlas darboties biznesā."

Ja ir gan ģimene, gan vēlme darboties, Birmanis teic, ka svarīgs aspekts šajā visā – pareizais partneris, kurš tevi tajā visā atbalstīs. "Meklēt neko nevajag. Meklēt var sēnes, pareizā izmēra apģērbu, bet partneris atnāk – tikai jābūt gatavam viņu ieraudzīt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!