Foto: Shutterstock
Vai tev ir kādreiz gadījies mīlēšanās laikā piedzīvot pamatīgu izgāšanos vai pieredzēt, kaut ko tādu, ko noteikti nevēlies atkārtot? Tu noteikti neesi vienīgā. Citu apkaunojošie brīži, iespējams, nemazinās tavu sāpi, bet katrā gadījumā palīdzēs saprast, ka ikvienam var gadīties, un tu tāda neesi vienīgā. Piedāvājam iepazīties ar stāstiem par intīmo pieredzi, ko stāsta varones vēlreiz piedzīvot nevēlētos.

Sekss kluba tualetē pēc tam, kad lietots pamatīgs grādīgo dzēriens, negaidīts pārsteigums mēnešreižu veidā vai zilumi, kas jāslēpj kādu laiku pēc mīlas priekiem. Tādas ir dažas no "Viņa" lasītāju pieredzēm, ko dāmas labprāt atstātu pagātnē. Šoreiz gan viņas sadūšojās pastāstīt notikušo. Visi varoņu vārdi gan ir mainīti.

Ja vēlies iepazīties ar pikantiem, vasarīgiem un veikliem papardes zieda meklēšanas stāstiem, lūko šajā rakstā.

Negaidīts pārsteigums ''tieši laikā''

Foto: Shutterstock
"Viena no manām neveiklākajām pieredzēm laikam ir saistīta ar mēnešreižu sākšanos mīlēšanās laikā. Nevis pirms vai pēc, bet tieši tās laikā," stāsta Linda. Viņa norāda, ka, pirms tas gadījās ar pašu, domājusi – tā notiekot tikai kino un "muļķīgos romāniņos". Tajā pašā laikā viņa atzīst, ka tas nenotika līdzīgi filmās attēlotajam, jo asiņu jūra tomēr izpalikusi.

Linda norāda, ka mēnešreizes viņai vienmēr bijušas ļoti regulāras. Tās bija gaidāmas tikai pēc nedēļas, tomēr sākušās agrāk. "Es domāju – tas ir saistīts ar to, ka divas nedēļas pirms tam biju lietojusi avārijas kontracepcijas tableti. Ar draugu tajā laikā lietojām prezervatīvus, bet vienreiz tā sanāca, ka vajadzēja to tableti iedzert. Tas laikam manu ciklu galīgi sabojāja. Patiesībā, viss atkal kļuva prognozējams tikai pēc vairākiem mēnešiem," atceras Linda.

Viņa stāsta, ka viss jau bijis labi. "Tas bija patiešām labs rīta sekss, ja neskaita to, ka pēc tam attapāmies netīros palagos. Vairāk jau tādi kā smērējumi, nevis baigi asins pleķi, bet tomēr. Sākumā sabijos, jo domāju, ka tiešām kaut kas nav kārtībā. "Patinu filmu" nedaudz atpakaļ un izdarīju secinājumus, sapratu, kas par lietu. Jutos tik neērti. Lai arī draugs bija saprotošs, neko tādu negribētu vairs piedzīvot. Dumji bija arī tas, ka tajā laikā reti tikāmies, un bijām plānojuši pavadīt nedēļu divvientulībā. Tā kā tas bija attiecību sākums, bijām plānojuši lielu daļu laika pavadīt gultā. Mēnešreizes man sākās otrajā mūsu romantiskās nedēļas dienā."

Tas bija viss?

Foto: Shutterstock
Kristīne vienu no savām neveiklākajām mīlēšanās reizēm izvēlas raksturot ar vārdiem "tas bija tik dīvaini". Satikusies ar puisi, kas bijis pazīstams ar brunču mednieka slavu. Sākumā uz viņa piedāvājumiem doties uz randiņu un iepazīties tuvāk reaģējusi izvairīgi. "Bruno ir ļoti interesants un šarmants čalis, bet es negribēju būt viņa kārtējā. Nevarēju teikt, ka ļoti satraucos par to, ka varētu tikt sāpināta. Vairāk domāju par to, ka ar viņu ballītēs bija "salaidušas" vairākas manas draudzenes. Līdz ar to viņš vienkārši nešķita kaut kas tāds īpašs. Jauks un interesants sarunu biedrs, bet ceļi man viņa klātbūtnē galīgi neļodzījās"

Tomēr Bruno bijis ļoti neatlaidīgs, un ballītēs sācis pievērst uzmanību tikai Kristīnei, rakstījis viņai. Beigās tomēr piekritusi aiziet uz randiņu. "Tas bija tiešām jauki. Bruno bija ļoti galants. Labi pavadījām laiku. Viņš nemēģināja mani aizvilināt uz gultu vai kā. Satikāmies vairākas reizes. Pirmo reizi pie viņa paliku pēc tam, kad vairākas nedēļas bijām staigājuši uz randiņiem."

Sākumā viss noritējis ļoti gludi – skūpsti, glāsti. "Es biju ļoti uzbudināta. Viss šķita tik brīnišķīgi. Bet tad viss kaut kā pēkšņi beidzās. Un tas nebija tā, ka viņam kaut kā neveikli būtu vai kā. Bruno vēl iedeva buču, pateica man, cik lieliska es esot un apgūlās blakus. "Tas bija viss?" es toreiz domāju. Tas bija tik dīvaini. Es biju ļoti uzbudināta, un vienkārši tur tā gulēju. Pēc tam ar viņu netikos. Negribēju vairs to atkārtot. Ne jau tas, ka viņš tik ātri beidza, mani mulsināja, bet tas, ka viņam viss šķita super. Neredzēju jēgu ar viņu runāt par to, ka man gan viss nešķita brīnišķīgi," atzīst Kristīne.

Kad veselību uzlabot nevajag

Foto: Shutterstock
"Biju nesen sākusi tikties ar Gunāru, viss gāja kā smērēts, bet viņam bija jādodas darba darīšanās uz trīs nedēļām prom. Ļoti gaidīju viņa atgriešanos, laicīgi norunājām tikšanos, protams, pirms tam iemetu aci telefona aplikācijā, kur piefiksēju savu mēnešreižu gaitu. Viss lieliski sakrita – mēnešreizēm vajadzēja beigties divas dienas pirms viņa atbraukšanas. Diemžēl viss negāja kā smērēts – mēnešreizes sākās divas dienas vēlāk... Bet Gunāra atbraukšanas dienā pārsteidzošā kārtā viss bija beidzies, un tiklīdz kā viņš ienāca pa mana dzīvokļa durvīm, metāmies viens otram virsū, trīs nedēļu neredzēšanās tomēr uzsit apetīti!" stāsta Zanda.

Tiekot līdz gultai, abi teju nekavējoties atbrīvojušies no apģērba. Vēl nedaudz padraiskojušies, un Gunārs Zandu iepriecinājis ar orālo seksu. Tomēr tad viss sagājis grīstē. Kādā brīdī puisis pārtraucis, nosakot, ka viņam nav nepieciešamības uzņemt papildu dzelzs devu. "Mēnešreizes nebija beigušās," ar šausmām atceras Zanda, "un Gunārs izskatījās pēc vampīra. Nosarku un metos bēgt uz vannas istabu, viņš gan sekoja un aiz durvīm pilnā balsī smējās, ka nu esam pavisam tuvi."

Lai arī Gunārs bija saprotošs, Zanda notikušo atceras ar lielu mulsumu un kaunu. Šādus piedzīvojumus viņa nevēlas izbaudīt vēlreiz.

Sāpīgā mācība atgādina par kaisles mirkli

Foto: Shutterstock
"Teic, ka labāk nožēlot izdarīto, nekā neizdarīto. Bet, ja pēc izdarītā vēl nedēļa jācieš, tad tas nav bijis tā vērts," smejas Viktorija. "Saskrējos krogā ar studiju laika simpātiju, kuru gadus četrus nebiju redzējusi. Vārds pa vārdam, sapratām, ka vecā mīla nav sarūsējusi un gribas ko vairāk par skūpstiem."

Puisis tajā laikā dzīvojis Imantā. Viktorijai tas šķitis pārāk tālu. Uz savām mājām aicināt nevarēja, jo pie dzīvokļa biedrenes tajā laikā viesojusies mamma. "Nekas cits neatlika, kā izmantot silto vasaras nakti un ļauties miesas priekiem parkā uz soliņa. Viņš apsēdās, es uzsēdos jāšus virsū, un to lietu nodarījām. Vienīgā problēma – tā iekarsām, ka pamatīgi nobrāzu kājas pret soliņu, jo brunčus sarāvu uz augšu, bet kājas strīķējās pret solu. Nākamajā dienā nesapratu, kāpēc viss smeldz, paskatos uz kājām – milzīgi zilumi un vēl nobrāzumi. Tā nu nācās vilkt bikses un nozvērēties, ka nav ko ņemties pa soliņiem."

Patrepe nav guļamistaba. Tualete ir?

Sabīne stāsta, ka lieta, ko viņa noteikti negribētu atkārtot, ir sekss kluba tualetē. Ar Kārli nebija pazīstama pārāk ilgi. Abi jau zināja viens otru un satikās ballītē kādā no Vecrīgas klubiem. Abi bijuši pamatīgi iereibuši, sākuši skūpstīties. Laikam nedaudz par daudz aizrāvušies – nolīduši it kā klusākā stūrītī. Ļāvušies skūpstiem kluba pagrabstāva patrepē. Kaisle abu starpā bijusi manāma arī citiem.

"Atnāca apsargs, kurš teica, ka tā nav guļamistaba. Tad acīmredzot, kunga prātā esot, nolēmām, ka tualete būs "guļamistaba"," teic Sabīne. Tad nu devušies uz kluba tualeti. Laikam sabijuši tur kādu laiciņu, jo cilvēki nemitīgi klauvējuši pie durvīm. Par romantisku vai kaislīgu mīlēšanos Sabīne šo reizi galīgi nesauc, jo abi bijuši pamatīgi piedzērušies. Vienīgais, kas mazina kaunu par šādu uzvedību esot tas, ka Kārlis un Sabīne vēlāk sagājuši kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!