Foto: Shutterstock
Gandrīz pirms ikviena lēmum pieņemšanas vispirms rūpīgi pārdomājam – vai tas tiešām ir tas, kas man nepieciešams? Tomēr ir reizes, kad šis jautājums nav vajadzīgs, jo atbilde jau ir skaidra! Iedvesmojoties no "Yourtango" attiecību ekspertiem, piedāvājam četrus nepārprotamas zīmes, ka attiecībām ir nākotne.

Jūs esat laimīgi. Ja abi attiecībās iesaistītie ir patiesi laimīgi, neatkarīgi no tā, vai ir viens otram, ir izveidots drošs pamats attiecībām. Ja sava dzīve ir sakārtota, ar pilnu atdevi ir iespējams veidot attiecības un domāt arī par otru. Pretējā gadījumā nekad nepametīs bažas, allaž priekšā būs kāds pārbaudījums un pilnības sajūtu iegūt būs grūti. Arī multimākslinieks Kaspars Bindemanis savulaik teicis: "Cilvēki neprot būt laimīgi paši par sevi. Viņi mēģina atrast cilvēku, kurš padarīs viņu laimīgu. Tā ir rupjākā kļūda. Pirmkārt, ir jātiek galā ar sevi, jāsakārto sava galva. Jo pretējā gadījumā tu sāc zombēt to otru cilvēku."

Ar mieru pāriet no "es" uz "mēs". Lai arī par sevi ir svarīgi parūpēties un padomāt arī tad, ja esi attiecībās, būtiski saprast, ka nopietnas partnerības gadījumā daudzi no lēmumiem būs jāpieņem kopā. Ir jāsaprot, ka "es" pārvērtīsies par "mēs". Vai esat gatavi vienmēr rēķināties ar otru cilvēku?

Jūs esat pārliecināti. Ja partneri ir patiešām pārliecināti par notiekošo un attiecību ievirzīšanos daudz nopietnākā gulsnē, problēmām būt nevajadzētu. Bieži vien tieši bažas un nedrošības sajūta par nākotni neveido nepieciešamo, stipro pamatu.

Jūs viens otru novērtējat. Būt viens otram un novērtēt katru mirkli – tas ir jūsu stāsts! Gan tu, gan tavs mīļotais nevar beigt uzskaitīt brīnišķīgās otra īpašības un iemeslus, kādēļ būt kopā. Tieši tādai vajadzētu būt lieliskai savienībai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!