Foto: Shutterstock
Ieraudzīji, iepatikās, laimīgi nodzīvojāt līdz mūža beigām – šis ir klasisks romantisko filmu scenārijs, pēc kura, šķiet, vēlas nodzīvot daudzi. Jāatzīst, ka filmās tas viss izskatās ārkārtīgi vienkārši, taču, vai arī reālajā dzīvē iespējams tik viegli noteikt maģisko saderību?

Jāsaka, ka diezgan bieži, paskatoties uz kādu pāri no malas, redzam – būs vai nebūs, taču, kad šis lēmums attiecas uz mūsu pašu dzīvi, tik vienkārši tomēr šo atbildi rast nevaram.

Attiecību eksperte Talia Goldšteina, kura dibinājusi iepazīšanās portālu "Three Day Rule", pastāstīja "Businessinsider", ka tomēr vajadzētu izdalīt četras nozīmīgākās pazīmes, kas liecina, ka esat saderīgs un lielisks pāris.

Vienāds ceļotāja gars

Foto: Shutterstock

"Lieliska saderība ir tad, kad cilvēki vienādā manierē plāno ceļojumus," stāsta Goldšteina. Ja viens no jums vēlas noīrēt busiņu un mesties nezināmajā, kamēr otrs vēlas komfortablu lidojumu uz luksusa viesnīcu, tad ļoti iespējams, ka kopīgus plānus, lai visi justos lieliski, izveidot būs grūti. "Tas liecina par tavu dzīvesveidu," stāsta eksperte, piebilstot, ka šādi atklājot jūsu patieso būtību un konstatējot savus atšķirīgos dzīvesveidus, daudz problēmu atstāsiet aiz muguras.

Jāsaka, ka šīs atšķirības iezīmēsies ne tikai tad, kad plānosiet ceļojumus, bet arī ikdienas lēmumos – kāds alks pēc dārgiem našķiem, kamēr otrs neizpratīs dzīvesbiedra lepno dzīvesveidu. "Parādot savu attieksmi ceļojumu plānošanā, tu parādi savu dzīvesveida uztveri," viņa piebilst.

Kopīgas intereses

Foto: Shutterstock

Lai gan tas nenozīmē, ka lielisks pāris būsiet tikai tad, ja klausīsieties vienādu mūzikas žanru vai jums garšo viens un tas pats ēdiens, šīm kopīgajām lietām vajadzētu būt saistītām ar brīvā laika aktivitātēm, kuras veicot jūs labprāt pavadāt laiku kopā. "Esence ir kopā būšanas laikā," teic Goldšteina.

Un tieši tāpēc, ja ar savu otru pusīti tev patīk doties garās pastaigās, spēlēt galda spēles vai iesaistīties dažādās avantūrās, visticamāk, ka būsiet radīti viens otram.

Pareizs līdzsvars attiecībās

Foto: Shutterstock

"Es esmu saskatījusi, ka saderību nosaka tieši šie cilvēku tipi, kuros viens ir piezemētais atbalsts, bet otrs – ballīšu un sabiedrības zvaigzne," stāsta Goldšteina, norādot, ka viņi viens otru papildina.

Cilvēki ar dažādām enerģijām spēj veidot vajadzīgo līdzsvaru attiecībās, neļaujot katram no poliem attālināties, bet tieši veidot kādu kopsaucēju.

Lieliska pašsajūta

Foto: Shutterstock

Liekas diezgan pašsaprotami un loģiski, ka, ja jūtoties patiesi labi kopā ar kādu, spēsi nodzīvot kopā līdz sirmajām vecumdienām. Tev savas otras pusītes klātbūtnē vajadzētu justies vienreizēji, tomēr atceries, ka tā, lai jūties tu pati.

"Attiecības, kurās jūties kā savas personalitātes labākā versija, ir vērtīgākās un liecinās par perfektu saderību," stāsta Goldšteina.

Taču jūtoties kā tu pati, tu nodrošini to, ka tev nebūs jājūtas neērti klusuma brīžos un nebūs nervozi jādomā temati nākamajai sarunai – tu neko netēlosi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!