Foto: Shutterstock
Tev, šķiet, ir teju viss, lai justos laimīga – laba veselība, veiksmīga karjera, mīloša ģimene, draudzenes, kuras pēc viena telefona zvana būs gatavas ierasties kaut pusnaktī ar vīna pudeli, lai atbalstītu grūtā brīdī. Arī svari rāda iepriecinošu ciparu, un vasarā noskriets pirmais pusmaratons… Un tomēr dzīvē kaut kā trūkst. Proti, veiksmīgu, harmonisku un mīlošu attiecību. Tā viena īstā un vienīgā, kurš lolotu, lutinātu un liktu smieties par muļķīgiem jokiem. Vai vismaz kafiju reizēm brokastīs pagatavotu...

Kā tas gadās, ka ik reizi, kad sastopies ar šķietami lielisku vīrieti, domās viņu raksturojot kā potenciālo vīru, kavalieris pēc neilga laika vai nu izrādās absolūts dīvainis, patoloģisks melis, neglābjams skopulis vai vienkārši pazūd bez pēdām? Iespējams, kārtējo reizi esi uzķērusies kāda no attiecībām nepiemērotāko vecpuišu tipiem! Lūk, portāls Women Daily par tiem stāsta ko vairāk!

"Pikaperis" – brunču kolekcionārs

Foto: Shutterstock

Apveltīts ar ļoti spilgtu ārieni. Ģērbjas dārgi un skaisti, ļoti rūpīgi seko savam izskatam - viņš ir īsts metroseksuālis. Ļoti labi apzinās, ka ir neatvairāms, arī sievietēm un viņu vajadzībām naudu netaupa. Runā daudz, prasmīgi un krāšņi izsakoties, turklāt - tikai "par tēmu" un to, ko sieviete vēlas dzirdēt.

Viņu tīri labi apmierina paviršs sakars, sekss visbiežāk ir jau pirmajā randiņā. Viņš zaudē interesi par sievieti gandrīz uzreiz pēc tam, kad ir viņu ievilinājis savā gultā, jo uzreiz dodas jau nākamā upura medībās.

Padoms: pat neceri, ka tev izdosies pieradināt šo būtni un kur nu vēl apprecēties ar viņu. Viņam ir nepieciešama brīvība, viņš to bauda, ar to dzīvo un elpo, un prot uzdāvināt tādas pašas sajūtas sievietēm, ja viņas vēlas to pašu, neuzspiežot savas vēlmes un saistības.

Demonstratīvais estēts un publikas mīlulis

Foto: Shutterstock

Atšķirībā no pirmā tipāža estēts ļoti sargā attiecības un izturas pret tām uzmanīgi, bet tikai šo attiecību ārējās fasādes dēļ. Viņš, tāpat kā "pikaperis", skaisti aplido sievietes, nežēlo naudu, taču cenšas to visu darīt pēc iespējas plašākas publikas acu priekšā. Piemēram - rožu klēpis no 101 rozes, piegādāts sievietei birojā rīta stundā, dārga dāvana dzimšanas dienā, lepnas vakariņas smalkā restorānā - to visu viņš darīs labprāt un saņems no tā patiesu gandarījumu un baudu, ja vien sieviete un apkārtējā sabiedrība uztvers šo rīcību ar apbrīnu.

Ja vēlies estētu pavisam sajūsmināt – publicē fotogrāfiju ar viņa pasniegto dāvanu vai ziediem sociālajos tīklos! Tiesa, atceries, ka šādi vīrieši dod priekšroku tikai ļoti koptām un skaistām sievietēm, kas priecē viņa acis un pašlepnumu. Tāpat viņi gan ļoti ātri pārslēdzas uz citu objektu, ja tāds parādās tuvumā. Iespējams, jūsu attiecības varētu arī izdosies, ja vien pamanīsies no vīrieša acīm slēpt savu izskatīgo draudzeni.

Padoms: Šādu vīrieti iespējams noturēt tikai tad, ja vari palikt mūžīgi skaista un jauna, un nemitīgi gādājot viņam pārsteigumus, ne mazākus par tiem, kādus viņš sarūpē sievietei.

Luteklītis

Foto: Shutterstock

Šādiem vīriešiem pastāvīgi nepieciešami glāsti, rūpes, mīlestība, turklāt tiešām nemitīgi un nepārtraukti. Pie tā visa viņus ir pieradinājušas norūpējušās un gādīgās māmiņas, tāpēc to pašu viņi sagaida no savām sievietēm. Viņiem tīk, ja sievietes pašas cenšas viņus iekarot. Aprūpēt sevi paši viņi neprot nemaz, jo nezina ne to, kā gludināt kreklu, ne, kā ieslēgt veļas mašīnu utt. Ja kāda "mammīte" izrādās labāka par iepriekšējo - viņš vienā mirklī būs prom.

Turklāt visciešākā saikne šādam vīrietim ir un paliks ar savu miesīgo māti. Lai cik labas, gādīgas, ar kulināres talantu apveltītas būs viņa sievietes, neviena nespēs konkurēt ar māmiņas gatavotajām kotletēm un sasildīto džemperi pirms došanās uz darbu.

Padoms: Ja vien sieviete vēlas uzvelt uz saviem pleciem visas problēmas un rūpes, kas saistās ar šādu vecpuisi - uz priekšu! Viņu var pat ievirzīt laulības ostā, taču atdeves no šādas laulības nebūs. Tās drīzāk būs mokas bez prieka, apmierinājuma, dāvanām un citiem tik vajadzīgajiem uzmanības apliecinājumiem no vīrieša puses.

Taupītājs

Foto: Shutterstock

Dzerot kafiju tuvējā ieskrietuvē, viņš ne reizi neatstās lieku centu tējas naudā. Vēl labāk – kafija tiks pagatavota mājās, ņemot to līdzi termosā, lai tikai ietaupītu līdzekļus. Sakrātā nauda, protams, netiks tērēta sīkumiem – pirkumam būs jābūt lielam un nozīmīgam. Jauna automašīna, dzīvoklis – tādiem ikdienišķiem sīkumiem kā jauns apģērbs, kultūras pasākumu apmeklēšana vai sievietes lutināšana vīrietis – taupītājs tērēties pat nedomās.

Ejot uz kino, popkornu pirkt varēsi pati. Tiesa, jums iekārtojoties savās vietās, "Ai, man negaršo!" brīnumainā kārtā aizmirsīsies, un viņa roka nekavējoties ieslīdēs našķu turzā. Savukārt, dodoties mājās, summa, kas pienāksies no tevis par braucienu, līdz pēdējam centam tiks rūpīgi aprēķināta, talkā ņemot kalkulatoru.

Visticamāk, jau nojaut, ka no šāda vīrieša ikdienā prieka būs maz. Tiesa, ja esi pārliecināta sieviešu emancipācijas piekritēja, iespējams, jums varētu arī kas izdoties…

Sapņotājs

Foto: Shutterstock

Reiz svarīgās sabiedrības normas - klusēt, izdarīt un tikai pēc tam kādam pastāstīt, ir aizgājušas nebūtībā. Mūsdienās pieņemts par saviem plāniem pavēstīt skaļi un drosmīgi. Mērķis - apkārtējie ne uz mirkli nedrīkst aizmirst, cik ir konkrētais cilvēks.

Šī vecpuišu tipa pārstāvji pastāvīgi turpina sapņot par nākotnē gaidāmajām bagātībām. Tas, ka dotajā mirklī viņiem pat nav nopietna darba un ne graša pie dvēseles, nav nekāds šķērslis Runāts tiek daudz, turklāt – pat visai pārliecinoši.

Šādi vīrieši plāno atvērt restorānu, bet paši nav strādājuši pat par oficiantu. Tāpat viņi var dienas laikā izlemt dibināt reklāmas aģentūru, jo reiz ir lieliski izdevies noorganizēt ballīti par godu savai dzimšanas dienai.

Vēl viņi ir spējīgi sākt revolūciju, pat nepainteresējušies, kādi apvērsumi notikuši konkrētās valsts vēsturē un kādas bijušas to sekas.

No otras puses, grūti kādu nosodīt par pārliecīgu sapņošanu, ja tonnām grāmatu par iztēles spēka varu apgalvo, ka sapņi mēdz materializēties.

Tomēr reālistiski noskaņotai sievietei tā vien gribas "pagriezt skaņu klusāk", kad vīrietis deklarē savas spējas kļūt par supermenu, vienlaikus pinoties pašam savā apmetnī…

Mūžīgais cietējs

Foto: Shutterstock

Šis vīrietis mīl savu darbu (vai pārliecinoši izliekas, ka mīl), viņam ir dažādi darba nodrošināti bonusi, viņš ceļo, pazīst vīnus (vai vismaz rada tādu iespaidu), bet sliktā lieta ir tāda, ka viņš jūtas bēdīgs. Turklāt ne vienmēr zina, kāpēc.

Viss ir kaut kā nepareizi: vai nu ar izvēlēto valsti, vai nākotne kaut kāda neskaidra, vai iecienītais burgers negaršo tik labi, kā iepriekš…

Dažu dienu inkubācijas periods ar melanholiski lirisku noskaņojumu, kura laikā pat tiek izmests kāds vārgulīgs jociņš, un viņa seja atkal ir bēdīga.

Jāpiebilst, ka tajā pat var nebūt nevienas krunciņas, bet atspoguļojas visas pasaules nepilnīgums, sāpes un ciešanas. Tu skrien, lai satiktos ar šo vīrieti, savu problēmu kalnu paslēpusi pēc iespējas tālāk, lai tikai viņam nerastos kārdinājums tevi šī iemesla dēļ atstāt, bet, kādā mirklī tev tomēr padaloties ar savu raižu iemesliem, viņš nāk klajā ar paziņojumu, ka īsti neizprotot situāciju.

Šī ir bēdīgā vīrieša iecienītā frāze, kas vienlaikus apvieno poētiskas sēras un līdzjūtību pret visu pasauli. Jāpiebilst, ka lielas jēgas no kavaliera nebūs arī krīzes situācijās - viņš zaudēs paškontroli un atkal ieslīgs skumjās, tev kaut ar lauztu kāju mierinot viņu, nevis raizējoties par sevi.

Apņēmīgais cīnītājs

Foto: Shutterstock

Šo vīrieti nevar nosaukt par pesimistu, jo tas būs pārāk vienpusīgi. Viņš itin kā priecājas par katru saulainu dienu, bet reizē to uztver piesardzīgi - saule taču ir radioaktīva, doties pastaigās pa pilsētu viņam nepatīk, baidās uzvilkt zamša kurpes - ja nu tomēr sāks līt? Un viņam vispār nepatīk runāt par laikapstākļiem, kāpēc tu iedomājies, ka viņu tas varētu interesēt?

Katrai sievietei reizēm gribas atslābināties, justies kā mazai meitenei, paraudāt kādam uz pleca par somiņu, kurai nepietiek naudas, pastāstīt pat priekšnieku, kurš uzbrēcis.

Bet ar apņēmīgo cīnītāju nedaudz paplukušajās bruņās tas neiznāks. Šis nav tas gadījums - šāda uzvedība netiks pieņemta. Nekādas raudāšanas, jo pat konstruktīvs dialogs par svarīgām tēmām - piemēram, tevis izveidotais reklāmas rullītis, beidzas ar kaut ko līdzīgu titānu cīņai: "Tu taču smējies!" - "Jā, bija daži smieklīgi brīži, bet ne vairāk." "Bet es tā centos, veidojot šo sižetu!" "Skaties taču reāli, tavs producents ir tavs labākais draugs. Tavs ieguldījums taču nemaz nav tik liels."

Izpatikt šim cīnītājam kļūs arvien grūtāk pat tad, ja pirmizrāde notiks smalku ļaužu sabiedrībā. Tavi panākumi tiks uztverti kā personisks apvainojums, bet neveiksmes - kā neapstrīdamu secinājumu apliecinājums. Starp citu, viņa iecienītā frāze ir… Jā, tu pareizi domā – "Es taču teicu, dārgā!".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!