Foto: Shutterstock
Vai tu par savu vīrieti esi simtprocentīgi pārliecināta? Protams, šaubīties nevajag, bet, kā pierāda prakse, vīriešu kārtas pārstāvjiem ir paaugstināta tieksme uz fiziskās tuvības baudīšanu, turklāt tā bieži sniedzas ārpus laulības dzīves robežām. Pavēro vīru rūpīgāk! Vai viņš tiešām pret tevi ir godīgs?

Vīriešu krāpšanu jeb neuzticību var iedalīt divos veidos: nejaušā un pastāvīgā. Nejaušā – komandējumos, vecpuišu ballītē, atvaļinājuma laikā. Ja šis mazais "gājiens pa kreisi" atgadījies tikai vienu reizi, tu par to vari nekad neuzzināt. Protams, tas ir tad, ja vīrs neatnāks un pats visu neizstāstīs. Savukārt pastāvīga krāpšana ir tad, kad vīrietim ir uzradies slepens romāns. To gan ir daudz vienkāršāk atpazīt un pieķert, pat ja viņi paši tā nedomā. Atpazīt vīrieša neuzticību nemaz nav tik grūti, turklāt, iepazīstoties ar "Woomy" padomiem, tu sevi varēsi saukt par krāpnieka atpazīšanas ekspertu.

Uzkrītošākās neuzticības pazīmes

Mobilais telefons

Ja vīrietis grib noslēpt citas sievietes esamību, viņš nekad neatstās bez uzraudzības savu mobilo telefonu, vienmēr nēsās to līdzi. Tāpat viņš necietīs, ja kāds tam pieskarsies, kaut arī agrāk viņš ļāva tev no telefona pat piezvanīt vai aizsūtīt īsziņu. Vēl vairāk – viņam pēkšņi regulāri ir sācis zvanīt nodaļas priekšnieks, bijušais klasesbiedrs vai atslēdznieks no auto servisa. Sarunas laikā viņš, protams, iziet uz balkona vai ieslēdzas vannas istabā. Jā, turklāt īsziņas ir sākušas pienākt biežāk, īpaši – nakts laikā, kad "telefona operators" ir "kļūdījies" un atsūtījis tās krietni par vēlu, proti, tad, kad visi jau guļ. Vārdu sakot, tev, visticamāk, ir skaidrs, kam ir jāpievērš uzmanība.

Absolūts brīvā laika trūkums

Tava vīrieša jaunizceptā mīla prasa daudz uzmanības un spēka. Te arī skaidrs, kāpēc viņš aizbildinās ar nogurumu, aizkavējas darbā vai arī dodas ilgstošos komandējumos, iedzer alu ārpus mājas pēc garas darba dienas un tā tālāk.

Pārmaiņas izskatā un uzvedībā

Iemīlējušos cilvēku, tajā skaitā – vīrieti, var pamanīt ar neapbruņotu aci. Acis mirdz, uz lūpām ir viegls smaids, bet roku un kāju vietā – spārni. Divpadsmit stundu darba diena, komandējums Vecgada vakarā un naksnīgas sapulces – tā ir normāla padarīšana. Iemīlēšanos nevar noslēpt.

Pat izskatā parasti ir redzamas izmaiņas. Vīrietis, kurš iepriekš nedēļām staigājis vienās un tajās pašās biksēs, skuvās tikai uz lieliem svētkiem, nekad nav nodarbojies ar sportu, pārvēršas tavā acu priekšā. Tagad viņš pērk jaunu apģērbu, rūpīgi pucē kurpes, skujas katru dienu un bagātīgi aplejas ar odekolonu. Paralēli tam viņš ir ticis pie jauna matu sakārtojuma, aizgājis pie zobārsta un sācis staigāt uz sporta zāli.

Protams, ja tas viss tiek darīts tev par prieku, nekādu problēmu nav, bet – ja nu problēmas ir? Kam vēl viņš vēlas patikt?

Krasa attieksmes maiņa pret tevi

Foto: PantherMedia/Scanpix
Nebūt nav runa par attieksmes maiņu uz sliktāko pusi. Tieši pretēji – tavs vīrs sāk tev dāvināt ziedus, kaut gan pēdējo rozi tu esi saņēmusi no viņa pirms pieciem gadiem, izsaka komplimentus, izrāda pastiprinātu uzmanību un visu laiku pārjautā, kur tu dotajā brīdī atrodies, lai nejauši neuzskrietu tev virsū. Pat intīmajā dzīvē ir lielas pārmaiņas – vesela kaislību vētra! Tās visas ir vainas apziņas pazīmes, kas vīrietī ne mirkli neliek mieru.

Var gadīties arī citādi. Vīrietis sāks tevi salīdzināt ar savu pasiju, un, ja šis salīdzinājums nebūs tev par labu, gatavojies uzklausīt lekciju par to, ka "zupa ir pārsālīta, kotletes – pārceptas, jaunā frizūra nekam neder, un būtu tā kā laiks notievēt". Un, pat,ja viss nav gluži tā, tagad viņam nav nevienas labākas nekā viņa jaunākā mīļotā.

Ja tev nav pierādījumu krāpšanai, sāc spēlēt pēc viņa noteikumiem. Ja viduklis ir pazudis, dodies uz sporta zāli. Ja viņam šķiet, ka par maz velti laiku vīram, sāc ar viņu kopīgi skatīties futbolu.
Šāda taktika neļaus tev ieslīgt depresijā un kļūs par tavas ģimenes "glābšanas riņķi".

Pastāvīgi meli

Sieviete, kas ar vīrieti ir nodzīvojusi ne vienu gadu vien, nekļūdīgi spēj noteikt, vai vīrietis melo. Viņa nevar izskaidrot, kā viņai tas izdodas, bet viņa to vienkārši zina, paskatoties uz viņu vai ieklausoties balss tonī. Neveiklas atrunas, nesaprotami paskaidrojumi – tas viss norāda, ka tavam vīriem ir, ko slēpt.

Vēlies uzzināt patiesību? Nekrīti histērijā, bet mierīgi uzdod viņam jautājumus un pavēro, vai viss "līmējas loģiski kopā". Neaizmirsti sekot līdzi viņa mīmikai un žestiem, tie mēdz būt ļoti nodevīgi. Rezultātā tu no viņa izvilksi patiesību vai arī vīrs galu galā pats visu izstāstīs.

Gaumes un pieņēmumu izmaiņas

Kā ierasts, vīrieši nemīl mainīt ierasto lietu kārtību, taču, ja tev nezināmu iemeslu dēļ notiek citādi, viņš ir bijis tur, kur lietas var risināt citādi.

Vīrs var painteresēties, kāpēc tu kaut ko dari tā vai citādāk, ieteiks tev pagatavot jaunu ēdienu, kas pēkšņi ir kļuvis par viņa mīļāko ēdienu, vai, iespējams, ieteiks pamēģināt jaunus paņēmienus seksā.

Mierīgi pajautā, kādēļ pēkšņi ir parādījušās tādas izmaiņas, kā viņš ir uzzinājis, ka kartupeļus var griezt ne tikai salmiņos, bet arī kubiciņos, un kurš gan viņam ir gatavojis to "iemīļoto" ēdienu. Tas, kurš melo, kādā brīdī noteikti sevi nodos.

Tiešie pierādījumi

Ja viss, par ko runāts iepriekš, vēl ir kaut kādā veidā izskaidrojams, tad no redzamiem lūpu krāsas nospiedumiem un svešiem matiem uz apģērba, nepazīstama aromāta un skrāpējumiem uz muguras nevar atrunāties. Ja tu esi gatava uzklausīt atbildes, parunājies ar vīru atklāti, jo kaut ko noliegt ir absolūti bezjēdzīgi.

Tagad aizmirsti par visu, ko tikko lasīji!

Necenties pakļaut vīrieti detalizētai analīzei, jo, kā tautā saka: "Kurš meklē, tas atrod." Sievietēm ir tendence pārspīlēt, turklāt pēc izlasītā šaubas par savu vīrieti var rasties jebkurai no mums.
Ieklausies savā intuīcijā! Iekšējā balss nekad nemelo un sniegs atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem, pat ja runa ir par vīrieša neuzticību.

Eksperta viedoklis

"Bieži tiek uzskatīts, ka tieši slikts sekss vai laulātā neuzticība ir cēlonis tam, ka ģimene izirst. Taču slikts sekss vai dzīvesbiedra neuzticība nerodas paši no sevis – tās ir sekas, tās ir pazīmes tam, ka attiecībās kaut kas nav kārtībā. Tātad tieši sliktas attiecības noved pie tā, ka nav laba seksa vai ka dzīvesbiedri kļūst neuzticīgi viens otram. Ja attiecības ir labas, tad labas ir arī dzimumattiecības, un partneriem nav vajadzīgs kāds trešais no malas. Problēmas sakne ir tajā apstāklī, ka daudzi cilvēki neprot veidot ilgstošas un stabilas attiecības," skaidro Dr. Andris Veselovskis, "arstipsihoterapeiti" psihologs. "Daudzi cilvēki nemaz nezina, ka eksistē ļoti krāsaina un interesanta pasaule ārpus materiālās pasaules, ārpus darba darīšanām, ārpus sievas un vīra pienākumiem. Tā ir attiecību pasaule, tā ir emociju pasaule, tā ir pasaule, kurā dzīviem cilvēkiem ir dzīvas emocijas un domas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!