Foto: Shutterstock
Teju visās romantiskajās filmās apcerētie un laikam jau samērā reti dzirdamie vārdi "Es tevi mīlu" pa labi un pa kreisi dāļāti netiek. Tos veltām tikai tuvākajiem un svarīgākajiem. Tomēr ko darīt, ja cilvēks, ar kuru veido attiecības, ir vārdos skops? Vai palikt neziņā par jūtu patiesumu?

Vai ir kādi veidi, kā saprast, ka otrs cilvēks tevi patiešām mīl, ja nav pateikti šie trīs vārdi? Un, ja pati nekādi nevari pateikt šos vārdus, kā izrādīt savas jūtas?

Te vietā būtu atgādinājums, ka visi mēs neesam vienādi. Ja tālāk uzskaitītās pazīmes neapliecinās tavās attiecībās, neķer kreņķi, varbūt tavam izredzētajam ir citi nebūt sliktāki veidi, kā darīt tev zināmu par savām spēcīgajām jūtām.

No daudzajiem padomiem, ko iespējams atrast interneta dzīlēs, mēģinājām izšķetināt piecus kopsaucējus, kas varētu liecināt par stipru savienību, pat ja "Es tevi mīlu" vēl nav izskanējis.

Ilgošanās prombūtnē un sagaidīšana

Foto: Shutterstock

Līdzās ne tik spīdošās dienās

Foto: F64

Izpalīdzēšana

Foto: Shutterstock

Ja arī cilvēks, ar ko dzīvo kopā, var būt neprātīgi slinks, viņam būs svarīga arī tava pašsajūta un, lai tu nejustos pārāk nogurusi, viņš piepalīdzēs tev – pat, ja nelūgsi. Kā tiek skaidrots "Psychology today", šāda otras personas vajadzību nolikšana pirmajā vietā ir gana zīmīgs radītājs.

Mazie un lielie pārsteigumi

Foto: Shutterstock

Iziešana sabiedrībā – kādas pazīmes meklēt?

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!