Ja tu krāp, vai cieš tikai tavs partneris? Ja vēlme "iet pa kreisi" ir neizmērojami liela, vai sev to neliegt? Un kā saprast, ka šoreiz attiecības ievirzījušās nopietnā gultnē? Savā pārliecībā sarunu šovā "Starp mums runājot" dalās aktieris Juris Hiršs.

Hiršs ir pārliecināts – ja tu krāp savu sievu, tu krāp arī savus bērnus. "Pamatprincips jau patiesībā visur ir ārkārtīgi vienkāršs. Tie ir cilvēki, kas man uzticas, kas mani uzskata par savas ģimenes daļu un viņi no manis gaida, lai es pret viņiem tā izturētos. Kā es varu piekrāpt savus bērnus? Būtībā jau, krāpjot savu sievu, es krāpju arī viņus. Es savu ģimeni piekrāpju."

Bet ko darīt, ja vēlme "iet pa kreisi" ir neizmērojami liela? "Ja tev gribas "šļūkt", tad vajag "šļūkt". Nevar cilvēki balstīt attiecības uz to, lai kaut ko sev liegtu. Es nevaru otra cilvēka dēļ sev liegt. Mani tas novedīs pie tā, ka es viņu sākšu ienīst. Ja man tik ļoti gribas, tad to visu var izdarīt korekti."

Tāpat Hiršs teic: "Lai piedod man visi tikumības sargi, bet jaunībā vīrietim ir jāizdauzās. Viņam ir jāizskraidās, jāizmēģina viss."

"Ja jūsu attiecības pašā sākumā ir sarežģītas, ja jūs viens otram smadzenes mēģināt pārmainīt, nevajag jums būt kopā. Ja jūs viens otram patīkat fiziski, pārguliet pāris reizes un izšķirieties," rezumē Hiršs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!