Foto: Shutterstock
Runā, ka ikvienam kaut kur ir sava otrā pusīte un tas īstais cilvēks, kas ir gluži kā radīts tev. Tomēr nereti šis cilvēks kaut kur kavējas vai vienkārši nespējam viņu saskatīt lielajā ļaužu pūlī. Kā nepalaist viņu garām? Kā atrast?

Vispirms jau jāsāk ar sevi – varbūt pati nemaz neesi noskaņojusies viņu pamanīt, varbūt uz randiņiem ej ar lielu skepsi un nedod nemaz cilvēkam iespēju?

Ir ļoti daudz kļūdu, kuras mēdzam neviļus pieļaut randiņos, it kā domājot, ka pasargājam sevi, bet varbūt patiesībā sevi vien apdalām... Arī tad, ja šķiet, ka ar potenciālo sirdsāķīti kopā ir tik labi, jācenšas izvērtēt, vai arī viņš tāpat domā par tevi. Kas zina, varbūt tu uzskati, ka viņš ir īstais, bet otrs cilvēks jau sen ir apjautis, ka viņam ar tevi nav pa ceļam. Var gadīties arī tā, ka tavas jūtas ir vienpusējas un viņš ar tevi kopā ir kādu ačgārnu iemeslu dēļ. Dzīvē notiek visādi!

Var sanākt arī tā, ka pāris vienkārši labi sader, bet abu starpā nav īpašā pievilkšanās spēka, kā trūkums arī var būt viena no tām pazīmēm, kas liecina – tas nav tavs sirdscilvēks.

Šoreiz "Viņa" komanda piedāvā lērumu dažādu padomu, kā sastapt un arī saprast, ka šis cilvēks ir īstais un vienīgais.

Ja apjaut, ka šīs attiecības ir lieliskas un jūs beidzot esat atraduši viens otru, nosargā savu mīlestību! Lai veicas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!