Meitenes! (Jeb sievietes, ja jums tā patīk labāk.) Vai atceraties laikus, kad kāds nejēga bez mazākās izpratnes par labām manierēm un pašcieņu padarīja jūs par seksa objektu? Liekot lietā visu savu iztēli un pievilcības spēku jūs šīs savas dzīves ne visai piedienīgās epizodes pārvērtāt “attiecībās” - varbūt tās bija vienas attiecības, varbūt tādu bijis daudz, taču tās prasīja gadiem ilgu laiku, vai ne?
Taču tagad jūsu rīcībā vēl ir kāds brīdis laika, lai par seksa objektu padarītu savu draugu, mīļāko vai vīru, jums tikai nedaudz jāatsvaidzina viņa atmiņa.

Turklāt jums tas jādara, kamēr vēl nav par vēlu. Lai iekārdinātu vīrieti, galvenais ir attieksme, viss pārējais ir teātris. Pēc kā jūs patlaban izskatāties? Labi, nolieciet malā aizsākto čipsu paku un lasiet uzmanīgi. Jūs esat pieaugusi un gatava kļūt par siržu lauzēju, par visspēcīgākā XX-hromosomu kokteiļa jaucēju - par seksa dievieti. Pacelieties pāri mūžsenajai dzimumu cīņai. Tas jādara tā:

Apģērbs

Erotiski pievilcīgs apģērbs ir ļoti smalka lieta. Jums jāpanāk, lai viņš atskatītos uz jums, pats neaptverot, kāpēc īsti to dara. Lai viņš meklē vārdus, kā paskaidrot saviem draugiem, kāpēc tieši jūsu dēļ viņa sirds pukst straujāk. Protams, ģērbjoties atklāti izaicinoši, jūs piespiedīsiet vīriešus atskatīties, taču tad viņi sapratīs, ko vēlaties panākt. Un tad viņiem vārdi nebūs jāmeklē.

Tas, protams, nenozīmē, ka augstpapēžu zābaki un melnas tīkliņzeķes būtu pavisam atmetama lieta. Tā nebūt nav. Taču jaunu pielūdzēju ar šādiem līdzekļiem gultā neievilināsiet, tie atstājami ilgstošu attiecību atsvaidzināšanai.

Taču, ja jums izdevies apģērbties patiesi pievilcīgi, jūs vairs nespēsiet izvēlēties, uz kura vīrieša uzmanības pierādījumiem atbildēt un uz kura nē. Jums var pievērst uzmanību arī vīrieši, kuru vecums, sabiedriskais stāvoklis vai kulturālā piederība nebūt nav jūsu gaumē, tāpēc neesiet pret viņiem nežēlīga.

Kā izvēlēties apģērbu

Valkājiet jutekliskas drēbes. Vīriešiem patīk samts, zīds un kašmirs. Viņi paši nezina kāpēc, bet viņiem patīk pieskarties šiem materiāliem. Izvēlieties tērpus, kam ir skaists kritums un kas zem auduma ļauj nojaust jūsu ķermeņa formas.

Ja jūs valkājat brilles un, izejot no mājas, nevēlaties katrreiz ielikt kontaklēcas, iegādājieties acenes, kas jums lieliski piestāv, turklāt pērciet vairākus pārus. Jūs taču nevalkājat vienu un to pašu kurpju pāri pie visiem tērpiem!

Lietojiet smaržas, turklāt izvēlieties sev pastāvīgai lietošanai vienas smaržas, lai jūsu vīrietim ilgas pēc jums asociētos ar konkrētu aromātu. Laiku pa laikam varat izmēģināt citas smaržas, lai viņu pārsteigtu.

Par kurpēm. Kopiet tās, un valkājiet apavus, kas ļauj parādīt pēc iespējas vairāk. Ja pārējais apģērbs nav pārāk fantāziju rosinošs, varat piesaistīt vīrieša uzmanību, atklājot kājas un pēdas. Ja atpūšaties vai vakariņojat mājās, nekas nevar būt erotiskāks kā kailas kājas uz koka grīdas.

Izkopiet ķermeni

Tas nebūt nenozīmē, ka jūsu ķermenim jāatbilst ideālajiem standarta izmēriem (un, ja jūsu ķermenis ir ideāls, tas nenozīmē, ka jums tas jāatkailina). Tas nozīmē, ka jums jāuztver sevi kā seksuāli pievilcīgu personu. Tas jūs padarīs pievilcīgu vīrieša acīs. Lūk, ko varat darīt, lai padarītu savu ķermeni seksuāli pievilcīgāku:

Nodarbojieties ar fiziskiem vingrinājumiem. Tas uzlabo pašsajūtu. Tas jums atgādina, ko jūsu ķermenis spēj paveikt. Būt labā fiziskā formā nozīmē dzīvot saskaņā ar savu ķermeni un lepoties ar to, neuzsverot tā nepilnības. Ja nemitīgi čīkstēsiet, ka esat resna, jūsu vīrietis jums beigu beigās arī noticēs.

Parūpējieties par manikīru. Paskatieties uz savām rokām. Vai tās līdzinās rokām, par kuru pieskārienu sapņo vīrieši? Vai arī tās ir čaklās veļas mazgātājas rokas? Sapņu sievietes rokas ir koptas un mīlētas. Nagi nedrīkst būt apgrauzti un tiem jābūt lakotiem. Gan roku, gan kāju nagiem. Pēc tam, kad esat nolakojusi nagus, pievērsiet uzmanību tam, kā izmainās jūsu roku un kāju kustības. Mazajai, sarkanajai nagu lakas pudelītei piemīt burvju spēks.

Rūpējieties par savu ādu. Paklausiet ķermeņa mazgāšanas līdzekļu reklāmām - lietojiet pīlinga graudiņus saturošus ķermeņa kopšanas līdzekļus. Mīksta un maiga āda ir erotiski pievilcīga. Iegādājieties asu dušas cimdu un šķidrās ziepes. Īpašu uzmanību pievērsiet pēcpusei. Piedod mīļā, bet, ja neviens tev līdz šim nav aizrādījis par celulīta pazīmēm, tad tas nenozīmē, ka to tur nav.

Pēc katras mazgāšanās lietojiet mitrinošu krēmu, lai jūsu āda būtu nevainojama. Naktīs, ko pavadāt vienatnē, ieziediet pēdas un rokas ar petrolejas želeju vai “Neosporin”.

Izturieties kā seksa dieviete

Seksa dievietes nekad neatļaujas, citiem redzot, nevērīgi tīrīt ausis vai paslepšus bakstīt zobus. Viņas arī neapgriež nagus, atrodoties gultā, pat tad, ja ir precējušās kaut simt gadu. Tādas lietas darot citu cilvēku klātbūtnē, savu pievilcību nevairosiet.

Būt seksa dievietei ir darbs, kas prasa laiku un rūpīgu plānošanu. Turklāt atcerieties, ka jūs esat dieviete, nevis māte.

Seksa dievietes rūpējas par saviem mīļotajiem vīriešiem, taču neapčubina viņus. Ja ārā līst, viņas var ieteikt paņemt līdzi lietussargu, taču dara to tikai vienreiz un, ja viņš atsakās no lietussarga, neieliek to slepeni viņa somā vai nepaņem līdzi “katram gadījumam”. Esiet dieviete visās lietās, arī sīkumos.

Seksa dievietes nepārtiek vienīgi no salātiem un neatstāj šķīvjus pusizēstus. Vīriešiem nepatīk izvēlīgas ņergas. Tas liecina par kaislības trūkumu.

Runājot ar cilvēkiem, seksa dieviete lūkojas viņiem acīs. Ignorējiet visu, kas cenšas novērst jūsu uzmanību. Nedalīta uzmanība ir ļoti pavedinoša.

Pievērsiet uzmanību savam vīrietim

Seksa dieviete pievērš uzmanību sava vīrieša īpašībām, kas viņai šķiet īpaši erotiski pievilcīgas - viņa elpa, viņa kāju ikru muskuļi, viņa balss automātiskajā atbildētājā, viņa prasme seksā. Un laiku pa laikam (taču pietiekami reti, lai viņš nekad to iepriekš negaidītu), seksa dieviete iepriecina viņu ar mazām dāvaniņām, kas tiek slepeni noliktas tā, lai viņš tās atrastu (piemēram, uzvalka kabatā).

Esiet interesanta

Ja jums dienā ir kaut trīs minūtes brīva laika, pilnveidojiet sevi, lai būtu interesanta ne tikai sev, bet arī apkārtējiem cilvēkiem. Lai citi vienmēr vēlētos ar jums kontaktēties, ievērojiet šādus ieteikumus:

1.Neesiet kautrīga. Ielūdziet savās mājās ciemiņus un iegūstiet jaunus draugus. Tādējādi jūs regulāri pati saņemsiet ielūgumus uz viesībām un jums būs iespēja iepazīties ar visdažādākajiem cilvēkiem, kuri citkārt nekad nebūtu novērtējuši jūsu pievilcību. To novērtēs arī jūsu mīļotais vīrietis.

2.Izsakiet savas domas. Pievilcīgas sievietes nav klusējošas muļķes. Viņām ir savs viedoklis, kuru viņas arī izsaka. Viņas spēj uzturēt aizraujošu un nepiespiestu sarunu ar vislieliskākajiem vīriešiem. Viņas ir informētas par to, kas notiek pasaulē, jo viņas katru dienu lasa, skatās vai klausās jaunākās ziņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!