Foto: DELFI

Bijusī TV dīva un personības izaugsmes trenere Anna Krimele (agrāk – Lieckalniņa), kura šajā vasarā mija gredzenus ar uzņēmēju Rafaelu Krimelu, atzīst, ka kāzas – tā viņai bijusi tabu tēma, jo no precībām esot bijis bail. Savās sajūtās un to, kā viņai savu nostāju izdevās mainīt, viņa atklāj sarunu šovā "Starp mums runājot".

"Es biju diezgan problemātiska līgava visu savu mūžu, tāpēc, ka man bija ļoti bail no precībām. Mana pieredze ir tāda, ka tieši vīrieši ļoti grib precēties," tā Anna Krimele. "Man bija bail, bija sajucis. Es domāju, ka tad, kad tu apprecies, esi nomiris."

Bijusī TV dīva pat šīs sajūtas pielīdzina bailēm no žurkām: "Iedomājies, ka tev ir no kaut kā šausmīgi, šausmīgi bail. Tā bail, ka tev ir karsta, nosvīdusi mugura, kad kāds šajā telpā par to runā. Piemēram, no žurkām. Tev ir bail! Tu nevari ilgoties pēc tā, no kā tev ir bail."

Kas licis viņai mainīt savu nostāju? "Īstenībā es dzirdēju Solvitas Vekteres lekciju pagājušā gadā. Viņa bija tikko apprecējusies. Beigās viņa teica: "Kāpēc tad precēties? Viens no argumentiem, kopā ir interesantāk." Man tas tā aizķērās. Domāju, bet tiešām! Ko es te ņemos! Kopā jautrāk. Tad es noņēmu to lielo atbildību pret precēšanos. Man likās, ka, ja es precos, tad uz mūžu – tas arī tādu spriedzi rada."

Tā kā visu mūžu sieviete baidījusies no gredzenu mīšanas, viņa, kā liela daļa sieviešu, nebija izsapņojusi savu kāzu kleitu. "Es nebiju izsapņojusi savu kleitu. Bet tad, kad tika pieņemts lēmums, man bija skaidrs, cik garu, kādu – kas ir augšā, kas apakšā, es zināju, kas man viņu šūs."

Krimele kleitas izvēlēšanās un darināšanas procesā bija praktiska – viņa to izvēlējās no vairākām detaļām, kuras arī pēc tam viņa varēs iekļaut savā ikdienas garderobē, lai nebūtu tā kā lielai daļai precēto, kad skaistas kāzu kleitas vienkārši ilgstoši atrodas skapī un krāj putekļus. Krimeles kāzu tērps sastāvēja no džinsu korsetes, džinsu jakas un svārkiem.

Vaicāta, kas viņas vīrā bija tik īpašs, lai mainītu savu nostāju par precēšanos, ar smaidu sejā Krimele atbild: "Tumši mati, zilas acis un garšīga kafija no rītiem."

Vairāk par Annas Krimeles precībām iespējams lasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!