Foto: Shutterstock
Tas, ka sievietes mīl ar ausīm, ir sen zināms fakts. Kura sieviete gan nevēlas dzirdēt sakrālo frāzi "Es tevi mīlu"? Pat ja mūsu sapņu princis jau ir atzinies mīlestībā, ar to, kā likums, ir par maz. Mēs gribam ik dienu no sava vīrieša dzirdēt mūžīgas mīlestības apliecinājumus, spītīgi nevēloties saskatīt un atzīt, ka viņš savu mīlestību var paust ne tikai vārdos, bet arī daudzos citos veidos, skaidro portāls "Soulpost".

Pielāgojoties tev

Ja vīrietis tev atbild "Kā vēlies", tas vēl nenozīmē, ka viņam viss ir vienalga. Drīzāk otrādi - vīrietis ir gatavs atbalstīt katru tavu iniciatīvu, lai tikai tu būtu laimīga un apmierināta.

Skatoties tev acīs

Foto: Shutterstock

...īpaši seksa laikā. Ja viņš skatās tev acīs intīmās tuvības brīžos, tātad skaidrs, ka tavs vīrietis tev uzticas un viņam nav vienalga, ko tu jūti.

Palīdzot mājas darbos

Ja vīrietis mazgā grīdu, iznes atkritumus, tīra tualeti, ieliek mazgāties drēbes, tas nozīmē ne tikai to, ka viņš pārmērīgs pedants, tīrības un kārtības jomā, bet arī to, ka viņš vēlas tev palīdzēt un padarīt tavu ikdienas soli kaut nedaudz vieglāku.

Sadodoties rokās

Ja šāds ieradums viņam piemīt ne tikai pastaigas laikā, bet, piemēram, arī ejot arī uz veikalu vai kur citur, – vari būt pārliecināta, ka viņš tevi mīl.

Cenšoties izpatikt tev

Ja viņš vienmēr cenšas uzģērbt ko tādu, kas patīk tieši tev, tad tikai tāpēc, ka mīl tevi un vēlas, lai tu varētu būt laimīga un lepna, skatoties uz viņu vai kopā izejot sabiedrībā. Un pats galvenais – viņš grib būt tavs vienīgais iekārojamais vīrietis.

Pavadot brīvdienas ar tavu ģimeni

Šo faktu būtu īpaši jānovērtē. Kaut gan tava ģimene, iespējams, ir lieliska, bet visas nedēļas nogales pavadīšana ar tavējiem noteikti liecina par spēcīgām vīrieša jūtām pret tevi. Zinot to, cik svarīgi tev ir ģimenes locekļi, viņš ir gatavs ziedot savu laiku, lai ar tiem iepazītos tuvāk – tā ir nesavtīga pašuzupurēšanās.

Esot lielisks tēvs

Foto: Shutterstock

Cik aizkustinoši ir vērot, kā viņš spēlējas ar bērniem! Tas ir ne tikai jauki, bet arī skaidri liecina par to, ka viņš pa īstam mīl arī tevi un jūsu kopīgi izveidoto ģimeni, jo bērnos ir materializējusies jūsu mīlestība.

Neprovocējot skandālus

Mēdz būt dienas, kad tev ir tik draņķīgs garastāvoklis, ko radījušas nepatikšanas darbā vai čīkstošs mazulis, ka tu esi gatava uzsprāgt un izgāzt sakrājušās nepatikšanas uz savu tuvāko cilvēku. Tu vēlies paskandalēt, bet pretī sēž mierīgs cilvēks, kurš nevis slimīgi reaģē uz taviem dusmu uzplūdiem, bet gan mēģina izprast un nomierināt satrakoto "fūriju", kuru skaidrs, ka mīl.

Bezgalīgi neblenžot telefonā

Foto: Shutterstock

Svarīgs mīlestības priekšnosacījums ir arī kvalitatīva kopīga brīvā laika pavadīšana. Ja tavs vīrietis bez vārda runas noliek malā visus "gadžetus", izvēloties būt kopā ar tevi, lai parunātos vai kopīgi skatītos jūsu iecienītāko seriālu – arī tā ir atzīšanās mīlestībā

Priecājoties par taviem panākumiem

Protams, arī tavam vīrierim noteikti ir savas ambīcijas, bet viņš vienmēr atbalsta tavas ieceres un nākotnes plānus, nepieciešamības gadījumā pat uz laiku atliekot savu sapņu realizēšanu, lai palīdzētu īstenot tavējos. Kāpēc? Jo viņš mīl tevi un vēlas, lai tu būtu laimīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!