Kāpēc svarīgi apprecēties? Un kā mainās dzīve pēc kāzām? Uz šiem jautājumiem atbild populārais svarcēlājs Viktors Ščerbatihs sarunu šovā "Starp mums runājot".

Viktors Ščerbatihs teic, ka, ja pārī viens otru mīl, tad ir pareizi apprecēties. Bet kāpēc? Viņš uzskata, ka otrs cilvēks palīdz noturēties uz pareizā ceļā, jo labi apzinās, ja kaut ko izdarīs ne tā, otrs būs sāpināts. "Protams, mēs ejam, vējš pūs un mēs kustamies, bet mēs ejam pa taisno," par turēšanos pretī sliktā kārdinājumam teic Ščerbatihs.

Ščerbatihs gan skaidro, ka tad, kad apprecas, sievietes uzreiz paliekot citādākas – ja iepriekš viņas tik daudz nekontrolējot savu vīrieti, tad pēc kāzām gan parādoties jautājumi un vēlme izzināt jebkuru mīļotā soli. Turklāt, ja iepriekš vīrietim bija lielāka vaļa, pēc precībām sieviete sāk ierobežot vīrieti, uzskata Ščerbatihs. Viņš gan teic, ka precēties vajag, tomēr neizprot, kāpēc ar laiku vīrieša robežas tiek samazinātas. Žurnālistei Allai Petropavlovskai ir sava versija par šo: "Es domāju, ka sievietes ir šausmīgi greizsirdīgas, un, man liekas, ka tas attiecas arī uz sievietēm, kuras nav pārliecinātas par sevi. Ir kaut kādas iekšējas bailes."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!