Laura Bartonika ir sievišķības un intīmo muskuļu trenere, tomēr sevi definē kā baudas dūlu. Kas tas ir un ko viņa dara? Laura stāsta sarunu šovā "Starp mums runājot".

Laura stāsta, ka viņas uzdevums ir vislabākajā veidā palīdzēt piedzīvot kaut kādu pieredzi otrai sievietei. Viņas uzdevums ir atbalstīt emocionāli un fiziski, informēt, kā arī iepazīstināt viņu ar savu ķermeni.

"Piemēram, tādi vārdi vagīna, sekss, ķermeņa bauda, atļauties baudīt vai izprast, kā tad tā bauda rodas – tas ir tas, par ko es runāju, kas man deg. Vēl man iekšā ir liela ambīcija – seksa un seksualitātes kultūra attiecībās," skaidro baudas dūla, piebilstot, ka kauns, vaina un bailes ir trijotne, kas vienmēr esot atturējusi cilvēkus runāt par šīm lietām.

Viņa stāsta, ka sievietes pēc dabas vairāk jūtas atbalstītas un atbildes rodot kopā, bet vīrieši bieži vien šiem procesiem labāk prot cauri iziet vienatnē. "Tas ir vienkārši dabas likums," noteic Laura, skaidrojot, ka tāpēc arī sievietēm ir nepieciešamas šīs baudas dūlas.

Laura stāsta, ka bieži vien cilvēkiem nav zināšanas par to, kā veidot laimīgas attiecības. "Mīlestība ir visam pāri, bet tikai ar mīlestību, bez zināšanām, var diezgan lielas ziepes sadarīt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!