Foto: Shutterstock
Šķiet, ikvienas sievietes simpātiju sarakstā ir bijis vismaz viens vīrietis, kura patiesās jūtas nevar izdibināt – kautrīgs vai neieinteresēts? To noteikt ir visai grūti. Lai atvieglotu sieviešu ikdienu un sniegtu padomus, lai nebūtu jāzīlē kafijas biezumos, šoreiz piedāvājam vīriešu izvirzītas pazīmes, kas ļaus noteikt – vai izredzētais kautrīgais vīrietis tevī ir ieskatījies.

Jau iepriekš esam runājuši par dažādām neskaidrām situācijām attiecībās, kuru pamatā, iespējams ir kautrība. Esam noskaidrojuši, kā vīrieši ar savām darbībām izrāda mīlestību, kā pārliecināties par jūtu patiesumu, ja nav dzirdēti trīs maģiskie vārdi, un pat sniegti randiņpadomi kautrīgajiem, kas var izmainīt visus spēles noteikumus.

Tomēr, godīgi sakot, ne vienmēr iespējams tikt pat tik tālu – bieži vien vispār vajadzīgs noprast, vai cilvēks ir ieinteresēts. "Gurl" attiecību eksperti, balstoties uz "Reddit" foruma dalībnieku viedokļiem, izveidojuši sarakstu karuseli, kas ļaus vieglāk noteikt, vai atmest ar roku mēģinājumiem iepatikties vai turpināt iesākto.

Iemesls uzrakstīt

Foto: Shutterstock

Mānīgais acu kontakts

Foto: Shutterstock

Sarunas

Foto: Shutterstock

Klusēšana ne vienmēr liecina par neieinteresētību

Foto: Shutterstock
Lietotājs ar segvārdu "Yowieman" stāsta par savu pieredzi: "Esmu kautrīgs un, šķiet, tu nekad nevarētu saprast, vai es patiešām esmu ieinteresēts. Sievietes, ar kurām esmu saticies vienmēr ir apgalvojušas vienu un to pašu – viņas nekad nevarēja saprast, ko es pret viņām īsti jūtu. Bet tas, ka esmu kautrīgs, nenozīmē, ka man nepatīk uzmanība no kāda, kurš man interesē. Man patīk klausīties – ja viņām patīk runāt, ar lielāko prieku noklausīšos stāstījumā. Tas, ka vispār klausos jau pasaka priekšā, ka cilvēks man nav vienaldzīgs.
Tomēr, ja šāda vienvirziena saruna rada problēmas, ar kautrīgiem puišiem jābūt daudz tiešākām – nevajag spēlēties. Ar ierosinājumu "es kādreiz vēlētos noskatīties to filmu" dažreiz nepietiek. Ir jābūt daudz tiešākai, cenšoties panākt, ka vīrietis saprot, ka tu gribi redzēt šo filmu tieši ar viņu."

Šeit varētu atgādināt arī par psiholoģes Diānas Zanes pausto viedokli, ka vīrieši nav nekāds rentgens – sievietēm bieži vien pašām ir jāpasaka to, ko viņas vēlas.

Un tomēr, ja ar vīrietis klusē pārāk daudz un nevari izdibināt, vai ir vērts censties, iespējams, noderēs stratēģijas, kā "atkost" vīrieša domas pēc žestiem.

Būt blakus un vaktēt, lai citi vīrieši neuzturas tuvumā

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!