Foto: DELFI

Pazīstamais latviešu aktieris Ģirts Ķesteris, ko daudzi atpazīst kā seriāla "UgunsGrēks" varoni Fēliksu vai Leonu, Dailes teātra aktieri vai, kā atzīts, vienu no iekārojamākajiem vīriešiem Latvijā, sarunu šovā "Starp mums runājot" atklāj savus noslēpumus par pirmo un pēdējo soli attiecībās, kā arī dalās atziņās par sevi.

Runājot par pašu pirmo soli – iepazīšanos, Ķesteris nenoliedz, ka sievietes ar viņu labprāt iepazīstas pašas, taču cits jautājums esot par viņu vīzijām. "Jautājums ir – ar ko viņas iepazīstas. Es domāju, ka es esmu pēc dziļākās būtības ļoti vienkāršs un ļoti kautrīgs vidusmēra latviešu vīrietis – ne vairāk, ne mazāk. Bet viņas jau iepazīstas ar kaut kādu tēlu," skaidrojot, ka pēc izrādes tā var būt Kaligula, bet uz ielas – Fēlikss vai Leons.

Pēc iepazīšanās, kas, kā atzīst Ķesteris, var būt mānīga, un kāda zināma laika, varam nonākt situācijā, kad jāsaprot, vai šīm attiecībām ir nākotne. Un to labi var noteikt pēc laimes sajūtas.

Jau iepriekš Ķesteris ir teicis, ka "Ja nav laimes sajūtas, tad ir jāsaka – čau". Vaicāts vēlreiz, vai viņš ir tik kategorisks, aktieris atzīst: "Pie attiecībām, visi apgalvo, ka ir jāstrādā, bet, vai pie laimes sajūtas ir iespējams strādāt – ļoti iespējams, ka arī nē. Vienkārši jābūt tik ļoti pašpietiekamam, lai apgalvotu to, ka tu esi laimīgs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!