Foto: Shutterstock
Jau kopš pašiem pirmsākumiem attiecību eksperti un paši mīlnieki ir meklējuši vairākus veidus, lai attiecību dzirkstelīte neizdzistu, ilgāku laiku esot kopā. Tomēr nereti gan gadās, ka pēc ilgiem kopdzīves gadiem vai pēc precībām mīlestības saite kļūst vājāka. Kā nosargāt savu mīlestību un neļauties pieradumam? Lūk, "Elite Daily" ekspertu ierosinājumi, ko būtu vērts paturēt prātā!

Sapucēšanās. Protams, ideālajā pasaulē mēs viens otru mīlam rakstura dēļ, tomēr reizi pa reizei nevajadzētu piemirst, ka arī ārējam izskatam un vispārējām rūpēm par sevi ir liela nozīme. Centies nepierast pie domas, ka pucēšanās vairs nav svarīga – saposies, kad dodaties ārpus mājām vai kaut uztaisāt kopīgas vakariņas un notiesājat tās savā miteklī. Uzlabosies gan tava pašsajūta, gan otras pusītes garastāvoklis, redzot tik skaistu būtni sev pie sāniem.

Komplimenti. Gadu laikā noteikti esi veltījusi lērumu labu vārdu savam mīļotajam, kas, protams, ir lieliski, tomēr pēc kāda laika šīs visas lietas sāk šķist tik pašsaprotamas, ka pat aizmirstam pateikties par ko cēlsirdīgu un īpaši novērtējamu. Atgādini, cik labs ir tavs partneris tāpat vien, un novērtē visu labo, ko viņš ir paveicis.

Mīļuma izrādīšana. Paturi rociņu, noskūpsti savu mīļoto. Šīs nelielās ilgas pēc mīļuma noteikti uzturēs rotaļīgumu jūsu attiecībās.

Pārsteiguma momenti. Skaidrs, ka kopdzīves laikā esat viens otru iepazinuši līdz sirds dziļumiem, tomēr, lai attiecībās uzturētu zināmu dinamiku, atrodi veidu, kā patīkami pārsteigt savu mīļoto. Uzrīko kādu romantisku un negaidītu izbraucienu vai sagatavo kādu citu īpašu pārsteigumu.

Flirtēšana. Tieši tāpēc, ka zini, kas otram liek pasmaidīt, tu šajā spēlē vari būt izcila. Draiskulīgas gaisotnes veidošanai neviens nav par vecu!

Jautrība. Vai atceries, cik kādreiz jums kopā bija jautri? Kāpēc gan tā nevar būt visu dzīvi? Protams, mums katram ir savi pienākumi, atbildības, bet reizi pa reizei divvientulībā varat paākstīties un vienkārši labi pavadīt laiku. Piedzīvojumiem nav jābeidzas tikai tāpēc, ka esat precēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!