Foto: Shutterstock
Ir zināms, ka sievietes mīl ar ausīm, tāpēc stiprais dzimums visbiežāk neskopojas ar komplimentiem. Tomēr nereti mēs aizmirstam, ka arī vīriešus iepriecina labi vārdi. Šai sakarā portāls yourtango.com, konsultējoties ar attiecību ekspertu Džordanu Greju, apkopojis komplimentus, kas vīrieša ausīm būtu jādzird biežāk.

Apliecini, ka tici viņam

Ikviens vīrietis jutīsies patiesi laimīgs, dzirdot, ka viņa mīļotā sieviete viņam tic, atbalsta un iedrošina viņu.
Slavē viņa spējas, neaizmirsti panākumus un paud atzinību par mīļotā idejām! Tas viņam liks justies kā supervaronim un iedvesmos pretim jauniem panākumiem.

Uzslavē viņa izskatu

Kamēr pret sievietēm vērstais spiediens sakarā ar valdošo skaistuma kultu ir krietni jūtamāks, arī vīrieši ikdienā tomēr saskaras ar dažādiem kompleksiem par sava auguma nepilnībām.

Lai mīļoto iepriecinātu, izsaki komplimentus par viņa pievilcīgākajām ķermeņa daļām, ar kurām, kā zini, viņš lepojas īpaši. Tāpat neaizmirsti par slavēšanu, ja viņš apmeklē sporta zāli. Tavi komplimenti viņu motivēs vēl vairāk.

Novērtē viņa sagādātos pārsteigumus

Ikvienam patīk saņemt uzslavas, īpaši, ja tās teiktas sakarā ar mūsu rīcību mīļotā cilvēka labā un nāk no viņa paša mutes. Neaizmirsti vīrietim pateikties par tik šķietami mazsvarīgām lietām kā atkritumu iznešana vai negaidīta ziedu uzdāvināšana.

Redzot tevi priecīgu un saņemot novērtējumu, viņš jutīsies vīrišķīgs, laimīgs un vēlēsies tevi iepriecināt vēl un vēl!

Izrādi cieņu

Pētījumos atklāts, ka vīriešiem vienādi augsti kotējas mīlestības un cieņas sajūta, turklāt, cieņa nereti ir pat svarīgāka par jušanos mīlētam.

Tāpēc regulāri apliecini savu cieņu viņam, nebaidies parādīt, ka lepojies un priecājies par mīļotā panākumiem, kā arī respektē viņa vēlmes, vajadzības un vērtības kopumā.

Uzticēšanās viņam kā līderim

Ikviens vīrietis vēlas būt galvenais ģimenes apgādnieks, maizes pelnītājs un līderis, kurš uzņemas ģimenes galvas lomu. Pat, ja esi spēcīga sieviete, neatņem viņam šo, tik svarīgo, lomu un ļauj vīrietim sevi sargāt un lolot. Paud atzinību par viņa vīrišķību un pateicību, slavējot prasmi atrisināt konfliktsituācijas.

Neslēp viņa ietekmi uz tevi

Ja vēlies, lai partneris jūtas īpaši labi, nebaidies atklāt, ka viņš joprojām liek tev sarkt un vēderā dejot taureņiem, kad viņu satiec. Tāpat paslavē mīļoto par viņa sniegtajām zināšanām, kas tev dzīvē noderējušas, pat, ja tā bijusi vien īsa lekcija par maltītei piemērotāko vīnu izvēli!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!