Pazīstamajam aktierim Kristapam Rasimam drīz apritēs 30 gadu. Taujāts, kādi ir viņa dzīves mērķi un ieceres, ko līdz šai gadu mijai gribas realizēt, Rasims vien atjoko, ka viņa plānos ir izdzīvot saldos 30 un pēc tam ļaut dzīvei tā kārtīgi sākties vien pēc 70 gadiem. Līdz tam gan jāpagūst sagatavot augsni.

Kā raidījumā Viņas lielā intervija atklāj Rasims, bažu par to, ka dzīvē kaut kas jāpaspēj, aktierim nemaz neesot: "Vectēvs savos 82 gados ir normāls, foršs džeks. Kad svinēja 80, skatījos un domāju – viņš taču nemaz nav sapratis, ka viņam ir 80. Domā, ka 18!"

Aktieris sevi raksturo ne kā jaunu, ne saviem gadiem pārāk nobriedušu. Esot noticis daudz kas foršs. Pietiekami daudz – lai kaut ko saprastu, un tomēr joprojām viņš esot arī pietiekami zaļš – lai vēl neko nerubītu. Tas esot tāds labs starpposms.

"Ja es šajā brīdī pateiktu, ka esmu nobriedis, visu iemācījies un visu sapratis, tas nebūtu nopietni. Tas ir vienīgais ceļš uz psiheni. Tai brīdī man drīzāk būtu kaut kāds nervu sabrukums. Ideālākais, uz ko tiecos, ir visu laiku būt kaut kādā procesā – gan attīstībā, gan informācijas uzņemšanā, gan mācībās. Vajag sevi visu laiku lauzt un pilnveidot," ir pārliecināts aktieris.

Vaicāts par saderību partnerattiecībās, Rasims atzīst, ka viņam nav skaidra redzējuma par to, kāds tad ir laimīgas kopdzīves noslēpums: "Reizēm tie pāri sader, reizēm nesader, bet pat tad, ja nesader, tik un tā ņem un kaut kā nodzīvo visu to savu mūžu kopā."

"Ja jūti, ka tā dzirksts ir, un to dzirksti kaut kas arī visu laiku apzināti rada, tad ikdienas problēmas ir mazsvarīgas. Nu, pazūd elektrība, ļoti labi – ir svecītes, Kristaps paņem giču, nobliež tā, ka nemetas. Limuzīnam pārplīst riepa, meitenei sasmērējas kleita – tas nekas nav. Ja uzlīst sarkanvīns, tad vispār vajag visai ar to nolieties!" smejas aktieris.

Taujāts par to, kāpēc ir svarīgi apprecēties, Rasims atbild vienkārši – tas ir attiecību nākamais posms. Kad pienāk, tad arī ir jādara. Un nevis tāpēc, ka tā vienkārši vajag, bet tāpēc, ka jūt – bez tā nevar.

"Es izlēmu bildināt Baibu, jo tas bija tāds normāls nākamais posms. Kā tik nav bijis! Tik daudz prieka, bēdu, dažādu emociju gammas, kas kopā izdzīvota.

Ar Baibu kopā jau bijām 10 gadus, un tikai tad izteicu bildinājumu. Patiesais stāsts gan ir tāds, ka liktenis nebūt nav mazais bērns – tas visu saliek pa vietām. Visu laiku domāju – jā, darīšu to tad, kad mēs būsim tur un tad, bet kaut kā tie apstākļi visu laiku nebija ar mani kopā," atklāj aktieris.

Nav noslēpums, ka Rasima izteiktas bildinājums šova Izklausies redzēts finālā, kurā aktieris arī uzvarēja, tika arī kritizēts. Taču izrādās, ka labo vārdu bijis vairāk. "Patiesībā nemaz nebija tik lielas kritikas. Tas bija salīdzinoši impulsīvs gājiens. Protams, ka Baibu pilnībā samulsināju, taču biju pārliecināts, ka viņa neraudās. Viņa tāda ir. Mūsu mājās ģimenē es esmu tā sieviete, kura raud pie filmām – tieši emocionālā ziņā. Bet tur bija tāds moments… Kad esi tādā attiecību un arī emocionālā fāzē, visu to apstākļu rezultātā šķita, ka tā ir tāda pašsaprotama lieta. Es neprasīju, vai tu… Man vienkārši gribējās pasaulei pateikt, ka jādara trakas lietas savas mīļotās dēļ," tā Rasims.

"Ja Baiba pateiktu "Nē!"… Man jau bija sagatavots plāns "B" – atkāpšanās ceļš. Es droši vien sāktu smieties, tēlot nepieskaitāmo un pateiktu, ka tas bija joks. Mums nebija tā momenta, ka džeks pēc gada bildinātu meiteni un nezinātu, vai viņa piekritīs. Tas bija pašsaprotams solis, nevis lūgums, un es vienkārši gribēju pateikt: "Precamies!" Tas arī viss. Noliku viņu fakta priekšā."

Raidījums Viņas lielā intervija skatāms ik ceturtdienu plkst. 21 kanālā 360TV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!