Ja tu ik pa laikam pieķer sevi domājam par to, vai tiešām šis cilvēks ir tev kā radīts, tas liecina, ka par savu izvēli neesi īsti pārliecināta. Tomēr nereti gadās, ka dzīvē viss nav tik vienkārši un atšķetināt sarežģītos attiecību valgus nav iespējams. Lai kaut nedaudz palīdzētu rast atbildi uz būtisko jautājumu par to, vai viņš ir tavs īstais un vienīgais, iedvesmojoties no "Elite Daily", piedāvājām pazīmju kopumu, kas liecina par gluži pretējo.

Skriešana pakaļ

Šķiet, filmās viss ir ačgārni! Bieži redzēts, ka apsēstībā par kādu prātojot vairākus gadus, cilvēki par nevienu citu nespēj domāt. Turklāt tas, kas izriet no filmu scenārijiem – ja neesi izstiepusies un sarāvusies 100 reizes, mēģinot savaldzināt savu mīļoto, tad īsto mīlestību tev neredzēt ne acu galā. Bet jautājums šajā situācijā ir sekojošs – vai tiešām jāvelta visa dzīve un vairāki gadi, lai tiešām beidzot iegūtu sava īstā un vienīgā uzmanību?

Protams, situācijas mēdz būt dažādas. Tomēr uz to visu vajadzētu skatīties ar nedaudz cieņpilnāku skatu arī pret sevi. Ja man ir tik ļoti jāpiepūlas, lai vispār iegūtu šī vīrieša uzmanību, uzticību un simpātijas, vai tiešām mēs esam radīti viens otram? Ja reiz aktieris Ivars Kalniņš teicis, ka meitenēm un tramvajam nav jāskrien pakaļ – nāks nākamais, tad kāpēc šo padomu neaizlienēt arī mums?

Mēdz teikt, ka attiecības ir darbs mūža garumā, tomēr tajā pašā laikā mīlestībai nevajadzētu būt tik sarežģītai.

Lūgšanās

Foto: Shutterstock

Mainīšanās

Foto: Shutterstock

Nebeidzama domāšana

Raudāšana

Melošana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!