Foto: Shutterstock
Zināms, ka partneri savās attiecībās ne vienmēr atklāj pilnīgi visas informācijas detaļas un notikumu nianses, daļu sīkumu paturot pie sevis zināmu apsvērumu dēļ. Katram šī sensitīvā informācija atšķirsies, tomēr attiecību konsultanti izvirzījuši biežāk noklusētos vīriešu noslēpumus, ko apkopojusi "Brides" komanda. Ko tavs mīļotais nestāsta?

Sievietes, ar kurām viņš komunicē

Ir tikai normāli, ka tava vīrieša dzīvē ir arī citas sievietes. Ja tevi satrauc partnera iespējamā kontaktēšanās ar kolēģēm vai paziņām, izvērtē, kādi ir nepatīkamo emociju un uztraukuma iemesli. Vai jūties nepārliecināta par vīrieša jūtām? Vai viņš ir devis reālu iemeslu greizsirdībai?

Tāpat ņem vērā, ka jūsu attiecības cienošs vīrietis nekad nerīkosies tā, lai radītu diskomfortu tev – apzinoties, ka subjektīvu iemeslu dēļ tevi sāpina viņa komunicēšana ar kādu no paziņām, viņš šos kontaktus samazinās, ieturot pieklājīgu distanci.

Kāds ir viņa veselības stāvoklis

Nereti vīrieši veselības problēmas slēpj, nevēloties kļūt vāji savu sieviešu acīs. Turklāt, šāda rīcība ir novērojama krietni biežāk nekā domājam, apgalvo attiecību konsultante Eiprila Massini. "Ja kaut kas nav labi, vīrieši reizēm kaunas par to runāt ar savām sievietēm, paturot savas raizes noslēpumā. Šāda noklusēšana pie labiem rezultātiem gan neved – cieš gan pāra ikdienas komunikācija, gan intīmā dzīve," apgalvo Massini.

Viņa finanses

"Nevēloties demonstrēt savu vājumu, pieredzes trūkumu vai citu iemeslu dēļ, vīrieši reizēm izvēlas nerunāt par savu patieso finanšu stāvokli. Tā kā attiecības un kopīgā labklājība ir ikvienu attiecību būtiska sastāvdaļa, šāda partneres maldināšana agrāk vai vēlāk radīs krīzi attiecībās un grūtības uzticēties vēlāk," brīdina attiecību konsultante.

Te atradīsi padomus, kā mazināt spriedzi naudas jautājumu dēļ.

Viņa nodarbes brīvajā laikā

Ja uzskati, ka savā brīvajā laikā vīrietis vien lasa izglītojošu literatūru vai papildina savas zināšanas profesionālajā jomā, tu maldies! Vīrieši arī ir tikai cilvēki un labprāt skatās gan muļķīgus seriālus vai sporta mačus, gan spēlē nenopietnas datorspēles un pavada brīvo laiku sarunās ar draugiem, kur apspriesto tēmu lokā ir arī citas sievietes. Pieņem to un nezaudē pašcieņu, uzdodot liekus jautājumus vai, vēl ļaunāk, klusībā pārdzīvojot un šauboties par vīrieša jūtu patiesumu.

Iespējamā darbavietas maiņa

Ja tavu vīrieti gaida darbavietas maiņa – iespējama atlaišana vai aiziešana paša iniciatīvas dēļ, iespējams, viņš nogaidīs līdz pēdējam, lai par šo situāciju sāktu runāt ar tevi. "Vīriešiem svarīgākais ir problēmas atrisinājums – tikai tad, kad būs rasti iespējamie rīcības varianti, viņš būs gatavs atklāt situācijas nopietnību un par savu iespējamo neveiksmi runāt skaļi," rezumē Massini.

Te atradīsi vēl dažas lietas, par ko vīrieši tev stāsta nelabprāt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!