Nav šaubu, ka, laikam ejot, mēs maināmies. Vai mēs varam izmainīties tik ļoti, ka pat varam atsvešināties no sava izredzētā? Sarunu šovā "Starp mums runājot" viedoklī dalās uzņēmēja Marika Ģederte.

"Mana filozofija ir tāda, ka ar varu nevienu nenoturēsi kopā," teic Marika Ģederte. "Divi cilvēki brīvprātīgi vienojas kādu laiku būt kopā. Un tas ir baigi forši, ja viņiem izdodas būt divus, 10, 20 vai 50 gadus būt kopā."

Ģederte ar savu mīļoto, ar ko jau kopā esot vairāk nekā 20 gadus, izmanto interesantu metodi – katra gada beigās viņi atskatās uz iepriekšējo gadu, lai saprastu, kāds tas ir bijis. "Mēs vienmēr gada beigās vēl smejamies – dzīvosim kopā vai nedzīvosim?"

Viņa teic: "Attiecības ir nenormāli sarežģītas, tās var pilnīgi paralizēt tavu ikdienas dzīvi, veselību. Es esmu par to, lai dzīvē ir balanss." Un šāda metodes izmantošana palīdzot saprast būtisko. "Mēs iemīlam cilvēkus sākotnēji pēc vizuālā tēlā, kādi tie cilvēki izskatījās sākotnēji. Un iedomājies, mēs pēc tam apprecamies, esam kopā un tas cilvēks gan vizuāli izmainās, gan arī, iespējams, rakstura īpašības, kas parasti arī izmainās."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!