Foto: F64

Jāatzīst, ka katram no mums ir savi niķi un stiķi, kas otru var novest līdz baltajām pelītēm, bet kas kaitina latviešu uzņēmēju, bijušo politiķi un vīrieti, kas laulībā nodzīvojis 41 gadu? Sarunu šovā "Starp mums runājot" savas pārliecības pauž Māris Gailis.

"Es īsti nešķiroju. Ja man kaut kas nepatīk, man ir pilnīgi vienalga – vīrietī vai sievietē. Man krīt uz nerviem stulbums, un tas piemīt gan vīriešiem, gan sievietēm," bet kam vairāk, Gailim ir grūti pateikt.

"Sievietes varbūt ir mazāk konsekventas, bet tas arī pieder pie lietas. Beigu beigās mēs mīlam sievietes tādas, kādas viņas ir. Ja viņas būtu tikai pozitīvas, tas būtu tik garlaicīgi, ka visi vīrieši pārvērstos par homoseksuālistiem, pilnīgi droši." Tomēr Gailis atzīst, ka viņu kaitina arī visas prastās sliktās īpašības, piemēram, skaudība un nenovīdība.

Runājot par attiecībām, Gailis jau precējies 41 gadu. "Mums ir bijušas krīzes, bet mēs tomēr nešķīrāmies. Man jau liekas, ka tas ir diezgan bezgaumīgi. Bet, ja jāšķiras, tad šķiries, protams, – ko darīt. Nav jēga, tā dzīve tikai viena. Bet, ja cilvēks ir īstais atrasts, un man ir laimējies, ne jau visiem tā gadās, tad ir jātur ar abām rokām. Ir krīzes un atsalumi, un viss kas, un grēki. Nu, kam nav, vai ne? Bet to var piedot un to var aizmirst, un tomēr tu turies pie savas sievas, un esi priecīgs. Jo vecāks paliec, tas ir tāpat kā ar labu vīnu, viņš paliek vērtīgāks."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!