Foto: Shutterstock
Vasara šogad ar karstām un tveicīgām dienām mūs nelutina, tāpēc veldzēšanās ūdenstilpnēs, lai pārciestu tveici, nav nepieciešama. Tomēr karstums nav vienīgais iemesls, kāpēc cilvēki priecājas par upēm, ezeriem un jūras tuvumu. Netrūkst pāru, kas šīs ūdenstilpnes izmanto mīlas rotaļām. Tiesa, tā ne vienmēr ir laba ideja un pirms mesties ūdenī, lai atsvaidzinātu savu mīlas dzīvi kamēr vēl laika apstākļi tam ir kaut nedaudz labvēlīgi, ieteicams apsvērt visus par un pret šai nodarbei.

Mešanās ūdenī kopā ar mīļoto, lai ļautos priekiem, ko daudzi bauda tikai gultā, ļoti vilinoša un patīkama izrādījās Sabīnei. "Karsta vasaras diena, laukos dzīvojāmies pie upes, sauļojāmies, peldējāmies. Klusa vieta, sakārojās nedaudz pamīlēties. Lai tomēr izvairītos no liekām acīm, bridām iekšā upē. Labi, ka ūdens tiešām bija silts un ar erekcijas zudumu nebija problēmu, ir dzirdēti arī tādi stāsti, īpaši par mīlēšanos jūrā."

Viņa stāsta, ka viss notika ļoti ātri. "Iebridām līdz krūtīm, mans draugs mani pacēla uz rokām, peldkostīma biksītēm sānos bija virvītes, kuras atraisījām vienā pusē, tāpēc arī viss bija ērti. Jocīgākais moments – redzēt, kā pēc mīlēšanās pa straumi aizpeld spermas straumīte. Cerams, ka zemāk pa straumi neviens neņēma upes ūdeni zivju zupai," viņa nosmej.

Tomēr ne visos gadījumos lietas notiek raiti. "Women's Health" norāda, ka sekss ūdenī var sagādāt ne mazums problēmu, ko der ņemt vērā pirms mešanās mīlas prieku baudīšanā kādā upē, ezerā vai jūrā.

Ūdenī var noķert nepatīkamas slimības

Foto: Shutterstock
Cik droša un tīra var būt publiska peldvieta vai jebkura dabiskā ūdenstilpne? Diez vai mīlas prieku karstumā pētīsi ūdens kvalitāti un ņemsi tā analīzes, lai noskaidrotu, kādi mikroorganismi tajā dzīvo. Viss, kas ir ūdenī, nonāks arī tavā ķermenī, ja nodarbosies tur ar seksu. No tā izvairīties nav iespējams, un, ja nebūsi piesardzīga, vari iedzīvoties urīnceļu iekaisumā vai kādā nepatīkamā infekcijā.

Atceries, ka baktērijas dzīvo ne tikai dabiskajās ūdenstilpnēs, bet arī peldbaseinos un karstajās baļļās, kas nereti atrodas pie pirtīm vai viesu namiem. Arī tad, ja ūdens ir hlorēts, tas var kaitēt tavai visintīmākajai vietiņai, palielinot iespēju iegūt kādu infekciju vai iekaisumu.

Ūdens sausina un rada berzi

Foto: Shutterstock
Tāpat atceries, ka ūdens nav lubrikants – tieši pretēji, tas aizskalo visus dabīgos lubrikantus un sausina sievietes vagīnu, padarot seksu sarežģītāku un, iespējams, pat sāpīgu. Lai cik gatava tu nebūtu un cik ļoti nevēlētos baudīt intīmu tuvību ar savu partneri, ūdens var visu izbojāt, radot pretestību un berzi.

Lieka berze un pretestība seksa laikā noteikti nav nepieciešama. Tā ne tikai rada nepatīkamas sajūtas un traucē izbaudīt tuvības mirkli, bet arī var būt kaitīga veselībai. Ja nodarbojies ar seksu bez pietiekama lubrikanta daudzuma, vari iegūt mikroskopiskas brūcītes, kas ievērojami palielina dažādu infekciju risku, neskatoties uz to, cik tīrs ir ūdens, kurā atrodies. Seko līdzi savām sajūtām, un, ja šķiet, ka sekss ūdenī rada nepatīkamas sajūtas un diskomfortu, ļaujieties kaislei kādā sausākā vietā.

Drošs sekss daudz mazāk drošs

Foto: Shutterstock
Ja pazīsti savu partneri ļoti labi, viens otram uzticaties un neizmantojat prezervatīvus, bet gan kādu citu kontracepcijas metodi, problēmu būs mazāk, jo prezervatīva lietošana ūdenī var būt apgrūtināta. Ūdenī prezervatīvi nav tik droši, kā parastos apstākļos: tie biežāk noslīd vai saplīst, tāpat tie bieži ir apstrādāti ar spermicīdiem un citām vielām, kuru efektivitāte ūdenī zūd.

Tāpat arī prezervatīva lietošana var būt nedaudz apgrūtināta, jo diez vai bridīsiet krastā pēc aizsardzības līdzekļa, ja būsiet jau ļāvušies kaislei, atrodoties jūrā līdz viduklim ūdenī. Tomēr neaizmirsti, ka tad, ja neizsargāsies, sekas var būt vēl nepatīkamākas, jo prezervatīvs pasargā gan no nevēlamas grūtniecības, gan no seksuāli transmisīvajām slimībām.

Ūdens mīlas rotaļām piešķir papildu prieku – kā to panākt

Foto: Shutterstock
Tas, ka sekss upē, baseinā, jūrā vai kādā citā ūdenstilpnē var nebūt tik baudāms, kā iecerēts un var beigties nepatīkami, nenozīmē, ka nevari savu seksa dzīvi atsvaidzināt ar kādu šalti ūdens. Tas noteikti iederēsies jūsu priekšspēlē – ļaujieties skūpstiem, pieskārieniem un glāstiem kamēr esat ūdenī, bet tuvības kulmināciju izbaudiet jau uz sauszemes.

Tāpat varat izmēģināt, ko nozīmē sekss dušā. Lai arī prezervatīva efektivitāte arī tur būs zemāka nekā tam nesaskaroties ar ūdeni, infekciju un citu nedienu risks ir krietni zemāks, nekā tad, ja iegremdēsities ūdenī.

Viktorija atklāj, ka ar savu puisi bija iecienījusi seksu dušā, jo tas intīmajiem mirkļiem piešķīra pavisam jaunu dimensiju. "Skūpsti un glāsti, kad ķermenim pāri līst ūdens, bija pavisam citādāki nekā, esot gultā. Turklāt mēs noteikti ieekonomējām laiku," viņa nosaka, piebilstot, ka pusstundas laikā abi varēja gan nomazgāties, gan izbaudīt intīmu tuvību. "Zinu gadījumus, kad cilvēkiem, nodarbošanās ar seksu dušā ir beigusies ar sāpīgu kritienu, bet mums, par laimi, viss bija kārtībā – ne reizi nepaslīdēju un netiku nomesta zemē. Katrā dušā gan to nedarītu. Diemžēl manā tagadējā dzīvoklī tā ir pārāk maza, lai tur ērti justos – neriskētu, ļaujot puisim sevi pacelt, bet par to, ka to varētu darīt no aizmugures, nav vērts pat domāt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!