Foto: Shutterstock
Kārtējo reizi tev nav nekādas vēlēšanās ar vīru nodarboties ar seksu. Agrāk mīlēšanās prasīja vairākas reizes dienā, bet tagad nav itin nekādas vēlēšanās. Kādēļ gan tā notiek? Tam varētu būt vairāki iemesli – gan saistīti, gan nesaistīti ar tevi pašu.

Jebkurās attiecībās ir jāiegulda daudz darba, jo pienāk brīdis, kad tajās iestājas rutīna. Tikai mēs paši varam piešķilt dzirksti attiecībās, tās uzturēt un uzlabot. Ir būtiski tajās justies labi, jo emocionālais stāvoklis ietekmē arī to, kas notiek tavā guļamistabā. "Woomy" piedāvā savus padomus, ko darīt, ja tev ir pazudusi vēlme nodarboties ar seksu.

Partneris tev vairs nešķiet seksuāli pievilcīgs

Maigs, izskatīgs, slaids – tāds viņš bija pavisam nesen, bet tagad viņam ir parādījies alus vēderiņš, roku āda ir nokarājusies, un, pats par sevi saprotams, ka mēs vīrieti mīlam ne tikai viņa izskata dēļ, taču seksuālajai pievilcībai ir ļoti liela nozīme. Daudzi vīrieši praktiski uzreiz atslābinās pēc kopdzīves uzsākšanas. Viņi grib, lai sieviete vienmēr izskatās nevainojami, taču paši pārstāj par sevi rūpēties. Viņi piedod sev savus trūkumus, domājot, ka sieviete arī tos neievēros. Taču, ja sieviete cenšas būt pievilcīga, regulāri krāsojas, veido frizūru, ievēro diētu, tad kādēļ gan lai vīrietis neturpinātu par sevi rūpēties un patikt mīļotajai sievietei? Ja dārgie vīrieši iztēlotos, kas notiktu, ja sievietes pārtrauktu krāsoties, ēstu visu pēc kārtas, staigātu ar resniem vēderiem un ar nekoptu ārieni…

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!