Būsim godīgas, nereti pēc šķiršanās pašsajūta nav no tām labākajām, turklāt ar jaunajām pārmaiņām sadzīvot ir visai grūti. Ko iesākt? Šis ir īstais laiks, lai izmēģinātu ko jaunu vai atgrieztos pie sen piemirstām aktivitātēm.

Dodies uz kādiem kursiem. Deju nodarbības, pavārkursi, iestāšanas autoskolā – sāc darīt to, ko jau ilgi esi plānojusi, bet tam nekad nav atlicis laiks. Ja labprātāk laiku vēlies pavadīt mājās, neraizējies, mūsdienās interneta ārēs iespējams atrast kaut ko piemērotu katrai gaumei un interesēm.

Satiec sen nesatiktus draugus. Attiecības paņem diezgan daudz laika, tāpēc var gadīties, ka ar draugiem pēdējā laika posmā nav sanācis tik bieži satikties. Dodies iedzert tēju, parunājies, ej izklaidēties vai dodies pārgājienā – atjauno senos kontaktus un nostiprini draudzību.

Dodies ceļojumā. Lai arī skaidrs, ka arī ar savu otro pusīti var doties ceļojumā, šī ir iespēja, lai darītu visu pa savam prātam. Tu pati vari visu saplānot un ar nevienu nerēķināties. Dodies viena un apskati tieši to, ko tu vēlies. Protams, arī draugu lokā šāds piedzīvojums var būt interesants, bet varbūt izmantot iespēju un atpūsties vienai?

Atpūties. Katram savas zāles pret sirdssāpēm – ja kādam vajag sevi nodarbināt, cits labprātāk laiku pavadīs, nedarot absolūti neko. Izmanto šo laiku sevis lutināšanai. Skaties savas mīļākās filmas, dodies uz koncertiem, lasi grāmatas un ej burbuļvannās.

Ļaujies pārmaiņām. Iespējams, attiecību statusa maiņa nav vienīgās pārmaiņas, kam jānotiek tavā dzīvē. Vispirms sāc ar sevi – varbūt vērts aiziet pie friziera un pamainīt ierasto izskatu? Gluži tāpat vērtīgi padomāt par sava mitekļa uzspodrināšanu – pārkārto kādu istabu vai pat ķeries pie otām un ļaujies lielākām pārmaiņām. Lai arī kādas būtu pārmaiņas, tās var uzburt pavisam citu sajūtu un iezīmēt jauno sākumu.

Atrodi kādu, par ko parūpēties. Varbūt esi pieradusi, ka visu laiku par kādu bija jāpadomā un jāparūpējas, un tieši tas tev sāp visvairāk. Kā šo situāciju atrisināt? Kļūsti par kāda četrkājainā drauga īpašnieci. Protams, arī zivtiņas, putniņi un citas dzīvībiņas mājās var radīt īpašu sajūtu, tomēr noteikti ir patīkami, ja klēpī var ierausties kāds mazs, mīļš un dzīvespriecīgs dzīvnieciņš. Arī tad, ja kādu apstākļu dēļ šo ideju realizēt nav iespējams vai šobrīd tik lielam solim neesi gatava, arī ar kāda auga iegādi, par kuru būs gan jāparūpējas, gan pie reizes izdaiļos mitekli, būs līdzēts.

Iestājies kādā kolektīvā. Ja vēlies visu laiku būt cilvēkos, lieliska iespēja ir iestāties kādā kolektīvā. Padomā par kori vai kādām deju nodarbībām, kas nodrošinās priecīgu vidi, iestrādātu grafiku un labi pavadītu laiku.

Aizbrauc pie vecākiem vai vecvecākiem un ļaujies lutināšanas maratonam. Neviens tik ļoti nespēs par tevi parūpēties kā tavi mīļākie un tuvākie. Varbūt tieši apčubināšana tev ļaus atgūt spēkus un liks justies īpašai, aizmirstot par visām raizēm.

Padomā par nākotni. Sastādi plānu ar lietām, ko tuvākā un tālākā laikā vēlies izdarīt. Piemēram, ko šī pusgada laikā vēlies redzēt un kur pabūt? Piefiksē dažādus koncertus, izrādes, izbraukumus – būs interesanti vēlāk palūkoties, cik no taviem sapņiem ir piepildījušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!