Foto: Shutterstock
Tās, kuras randiņpasaulē uzturas nedaudz ilgāk, var apgalvot, ka viss nav tik rožaini, un nereti nākas piedzīvot īstas vilšanās. Ja arī tu jau kādu laiku esi atvērta attiecībām, taču īstais kā nenāk, tā nenāk, vērts aiz auss likt šos "Elite Daily" attiecību ekspertu izvirzītos baušļus, kas neļaus samierināties ar mazumiņu, ja zini, ka esi pelnījusi lielo laimestu.

Meklē kādu, kurš ir gatavs runāt. Svarīgi izvēlēties partneri, kuru katra saruna nenoved līdz mokošām sāpēm. Ir daudz vieglāk būt ar cilvēku, kurš atklāti var visu izstāstīt un neslēpj savas sajūtas. Ja neesi gatava spēlēt spēlītes, nepārtraukti domājot par neatbildētiem jautājumiem un kafijas biezumos zīlējot jūsu nākotni, šāds cilvēks pie taviem sāniem būs īsta vērtība.

Neizliecies, ka tev nerūp. Viena no taktikām, ko nereti cilvēki izmanto – attiecību sākumā neizrāda savas patiesās, saviļņotās emocijas, uzskatot, ka tā vīrietim dod mājienu, lai pacīnās nedaudz vairāk. Ja tu vēlies, lai jūsu partnerība iesāktos pareizi, arī šīs spēles nederēs. Līdzko spēles sākas, tās nekad nebeidzas, un kāds vienmēr zaudē.

Jautā, ko tu vēlies. Neviens nespēj nolasīt tavas domas, tāpēc vieglākais un ātrākais veids, kā otram dot mājienu par lietu būtību – pasakot to. Tiesa, lai atklātu savas intereses jūsu partnerībā un redzējumu par attiecību virzienu, vajag drosmi, jo pastāv iespēja, ka jūs abi nevēlaties vienu un to pašu. Tomēr labāk attapties ātrāk, nekā šo sāpīgo ziņu aptvert tad, kad jau esi ieguldījusies attiecībās.

Nenovieto uz pjedestāla to, kurš neizvirza tevi par prioritāti. Ir grūti būt līdzās cilvēkam, kurš tev ir visa pasaule, bet viņam allaž ir kāds aizbildinājums, kāpēc nevarat tikties. Negaidi un nenoliec pirmajā vietā kādu, kurš tevi nenovērtē. Vērts ņemt talkā arī šo žurnāla "Ieva" redaktores Gundegas Bičevskas padomu: "Ir tāds viens teiciens, bet nezinu, kurš ir autors: "Domāsim, kā iekopt savu dārzu un taureņi paši atlidos." Es domāju, ka tā ir tā atbilde – ja tu pievērsies sev un domā par, tēlainā izteiksmē, savu dārzu, tad ne tikai puiši sāk ap tevi spietot, bet vispār arī labi notikumi sāk veidoties ap tevi."

Nemainies kāda dēļ. Vērtīgā atziņā dalījusies arī radošā personība Gundega Skudriņa, kura savu būtību vīrieša dēļ nelauž: "Ja vīrietim mani vajag, tad tādu, mīļais draugs, kāda es esmu." Tiesa, pieslīpēšanās un kompromisa meklēšana attiecībās ir neatņemama sastāvdaļa, tomēr pilnībā izmainīt sevi kāda dēļ ir neprāts.

Satikšanās ar pareizo cilvēku ir vienkārša. Nekāda pārmērīgā mulsuma, patīkamas sarunas un prieks būt kopā – ar īsto cilvēku viss šķiet vienkārši.

Nedzen zirgus. Ja vēlies, lai attiecības būtu stabilas, neskrien notikumiem pa priekšu un ļauj ritēt visam savu gaidu. Pārmērīga vēlme visu sasteigt var būtiski sašūpot jūsu attiecību pamatus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!