Jau iepriekš stāstījām par dažādiem vēstnešiem, pēc kuriem laicīgi var noteikt, ka attiecības palēnām irst. Tomēr šajā sakarā jāatceras, ka drudžaini nevajag meklēt problēmas tur, kur to nav. Un katrs niecīgākais sīkums nav tulkojams tajā, ka attiecības iet uz grunti. Šoreiz, iedvesmojoties no "Gurl" attiecību ekspertiem, piedāvājam dažas partneru rīcības, kuras nevajag pārvērst par gadsimta traģēdiju!

Viņš nestāsta tev visu

Godīgi sakot, ir pilnīgi normāli, ja viens otram attiecībās nestāstāt pilnīgu visu, jo, lai arī kā daudzi varētu mesties noliegt, ikvienam no mums ir noslēpumi, domas vai notikumi, kurus nevēlamies atklāt pat tuvākajiem. Tas, ja tavs partneris nav atklāts itin visā, ir tikai normāli. Var pat gadīties, ka viņš var kādu noslēpumu atklāt draugam, bet ne tev – un arī tas ir normāli.

Ikvienam no mums ir vajadzīga privātā telpa, un ja uzmācīgi vienmēr tirdīsi partneri, var gadīties, ka viņš vispār "noslēgsies", tāpēc atceries, ka visam ir savs laiks! Protams, ja vienmēr esi pēdējā, kas uzzina jaunumus, tas var būt nedaudz traucējoši jūsu attiecībām, bet tādā gadījumā vienkārši tā arī viņam to pasaki.

Tomēr atceries, ka jebkam ir savas robežas, un ir arī lietas, ko par savām attiecībām labāk nekad neatklāt draudzenēm.

Attiecību nereklamēšana sociālajos tīklos

Foto: Shutterstock

Tauriņi vēderā – tie nav mūžīgi. Un tas ir normāli

Foto: F64

Diena bez nekādas ziņas

Foto: Shutterstock

Greizsirdības neesamība vai tieši pretēji

Foto: Shutterstock

Viedoklis, vaļasprieki un draugi – ne viss jums ir kopīgs

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!