Foto: Shutterstock
Pašā attiecību sākuma stadijā mēdzam uzdot sev jautājumu – vai viņš ir īstais? Uz šo jautājumu atbildi, protams, varēsi izzīlēt vien pati, bet, iespējams, šie priekšnosacījumi, ko atgādinājis "Elite Daily", palīdzēs beigt sevi šaustīt un sniegs kādu pārliecības pavedienu.

Viņš gatavo. Nav būtiski, vai viņš prot gatavot kā izcilākie šefpavāri, vai vienkārši prot parūpēties par sevi. Ja viņš kaut ko gatavo, turklāt dažkārt vēl ar kādu gardu maltīti iepriecina tevi, tad viņš, kā saka, ir īsts precību materiāls.

Viņš izplāno lieliskākos randiņus. Ja viņš uzņemas iniciatīvu un piedomā pie jūsu satikšanās reizēm, viņš patiesi vēlas tevi iepriecināt. Tas ir jānovērtē. Te atradīsi padomus, kā pirmo randiņu padarīt neaizmirstamu.

Viņš tevi smīdina. Nevar noliegt, ka, kad esi kopā ar cilvēku, kurš var tevi no sirds sasmīdināt, pasaule kļūst labāka. Līdzīgs humors ir viena no pazīmēm, ka jūs esat uz viena viļņa.

Viņš ir gādīgs un iepriecina tevi vienkārši tāpat. Ja cilvēks iepriecina tevi svētkos, tu jau jūties īpaša, bet, ja viņš par tevi īpaši padomājis tāpat vien, pacelšanās desmit centimetrus virs zemes ir garantēta.

Viņš ir džentlmenis. Būšana džentlmenim nenozīmē vien durvju atvēršanu un rēķina samaksāšanu – tas iekļauj vispārēju pieklājību un cieņu.

Viņš ir atbalstošs. Cilvēks, kurš patiesi būs tevi ieskatījies, tevi atbalstīs līdz pēdējai vīlītei.

Viņš ir atvērts sarunām. Sarunas šo cilvēku nebiedē. Tās ir atklātas un patiesas.

Viņš liek tev justies drošībā. Tā ir maģiska sajūta, kas satuvina.

Viņš rūpējas par tevi. Kāda darbiņa padarīšana vai aizskriešana līdz aptiekai, ja veselība streiko – viņš darīs jebko, lai tikai tu justos labāk.

Viņš ir uzticams. Par viņa nolūkiem tev nerodas šaubu. Viņš ir klāt gan labās, gan sliktās dienās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!