Tas, ka ikvienai no mums ir citādāks redzējums par to, kāds ir ideālais vīrietis, ir skaidrs. Tomēr, neskatoties uz to, "Yourtango" eksperti ir pārliecināti, ka viņus visus vieno kādas īpašības. Kādas? Lasi turpinājumā!

Viņš neizteiks piezīmes par tavu izskatu

Lai arī zināms, ka mīlēt vajag nevis ārējo izskatu, bet cilvēka būtību, nav nekāds noslēpums, ka vizuālajam izskatam tomēr ir nozīme. Tomēr, kas būtiski, tam nevajadzētu būt galvenajam simpātiju iemeslam.

Lielisks vīrietis, kas mīl tevi no sirds dziļumiem, nopietni neizteiks piezīmes ka "tu izskatītos satriecoši, ja zaudētu pāris liekos kilogramus" vai "ja tu biežāk krāsotos, būtu daudz labāk". Tā ir mīlēšana ar acīm, bet lieliskajam vīrietim tas ir otršķirīgi. Protams, kaut kādā ziņā dažkārt objektīvs viedoklis ir nepieciešams, tomēr, lai arī kā būtu, šāds kungs nekad to nepateiks tādā manierē, kas tevi sāpinātu. Viņš tevi neiedzīs mazvērtības kompleksos, bet mīlēs tādu, kāda tu esi!

Viņš nekad neaizskars tavu privātumu


Lieliskās attiecībās nav nekāda vajadzība un vēlme kaut ko slēpt. Ne īsziņas, ne e-pastus, ne kādas sociālo tīklu ziņas. Tomēr tas noteikti nenozīmē, ka tavam partnerim ir visas tiesības tās pārlūkot bez tavas atļaujas.

Vīrietis, kurš tiešām tevi mīl, tev arī uzticēsies, un šāda okšķerēšana viņam šķitīs nevajadzīga. Kāpēc gan to darīt, ja pilnībā uzticies savai otrajai pusītei? Ja tomēr kādā ziņā radīsies kādas šaubas vai bailes, viņš to pateiks, ne rīkosies slepus, pārkāpjot nerakstītos likumus. Tavs privātums, esot kopā ar lielisko vīrieti, paliks neskarts.

Viņš tevi vienmēr atbalstīs

Foto: Shutterstock

Cilvēka pārliecība par sevi noteikti mērāma arī tajā, cik ļoti viņš tevi atbalsīs tad, kad tev tas būs vajadzīgs. Ja viņš ir pārliecināts, ka kopā jūs spējat pārvarēt gandrīz visu, viņš atbalstīs tevi, neskatoties ne uz ko.
Ja tava otrā pusīte vienmēr šaubās par tavām izvēlēm un apgriež spārnus, iespējams, jums kopā nav nemaz tik lieliski. Mīļotajam cilvēkam, pat dažkārt neskatoties uz to, cik tavas iegribas ir neracionālas vai neiespējamas, vajadzētu atbalstīt savu izredzēto. Turklāt būšana līdzās svarīga ne tikai pozitīvos mirkļos, bet arī grūtībās. Romantiskās attiecībās ir svarīgs atbalsts.

Runājot par atbalstu un abpusēju mīlestību, noteikti vērts iepazīties ar Anetes un Gustava stāstu par beznosacījuma mīlestību, jo par spīti tam, ka Gustavam jāpavada dienas ratiņkrēslā, viņi ir patiesi laimīgi savā miera ostā un abpusējā mīlestībā.

Viņš tev neliks justies tā, it kā tev sevi būtu jāpierāda viņa priekšā

Foto: Shutterstock

Jāteic, ka katram no mums ir savas vājības vai pašpārliecinātības trūkums kādā jomā. Tomēr, ja tev rodas sajūta, ka tev sava mīļotā priekšā kaut kas ir jāpierāda, ir pienācis brīdis nopietni padomāt par to, vai esi kopā ar pareizo cilvēku.
Esot ar kādu kopā, abiem attiecībās savi partneri ir jānovērtē un jāgodā, jo perfektajā gadījumā liktenis jūs savedis kopā mīlestības dēļ. Attiecībās nevajadzētu rasties sajūtai, ka kādam ir paveicies vairāk un otram ir jāatspēko savi "trūkumi", nemitīgi sevi pierādot.

Viņš tevi nenoliks otrajā plānā

Foto: Shutterstock

Protams, situācijas var būt daudz un dažādas, dažkārt tiešām neatliekamu pienākumu dēļ arī nedaudz par svarīgākām nostādot citas, neatliekamākas lietas, tomēr šajās situācijās arī tev jābūt saprotošai. Tomēr ikdienā tavs vīrietis neatliks jūsu norunāto randiņu vai neizjauks kopīgus plānus, jo pēkšņi ir iespēja doties "puišu vakarā". Protams, arī šādi vakari ir vajadzīgi, lai atpūstos no visiem un visa, tomēr ir būtiski, lai viss tiek plānots saprātīgi un savlaicīgi, skaidri un gaiši apliecinot, ka tu esi visa viņa pasaule!

Viņš neliks tev justies tā, it kā tu būtu viena šajās attiecībās

Foto: Shutterstock

Pie attiecībām ir jāstrādā abiem partneriem, jo jūs esat komanda. Kopā darbojoties, otram cilvēkam tavu dzīvi vajadzētu atvieglot, ne sarežģīt.
Ja esi kopā ar vīrieti, kurš tavu dzīvi un attiecības sarežģī, neatdodot no sevis itin neko, ir laiks nopietni pārdomāt savu izvēli.

Īstajam, vienīgajam un lieliskajam ir pilnīgi pašsaprotama prakse iesaistīties attiecību stiprināšanā. Protams, ikviens no mums ik pa laikam nolaiž rokas, palaižoties slinkumā, tomēr nevar aizmirst, ka viens visas problēmas nevar nest uz saviem pleciem. Ir jāatrod zelta vidusceļš, un lieliskais vīrietis to prot!

Par vienpusējām attiecībām un citiem destruktīviem attiecību modeļiem vairāk lasi šeit.

Viņš tevi nekrāps

Foto: Shutterstock

Monogāmija ir izvēle. Un tieši tad, kad divi cilvēki vienojušies attiecībās, ja noruna nav bijusi citāda, viņi saprot, ka lūkoties uz citiem potenciālajiem mīlniekiem nav pieņemama.
"Ja attiecības ir labas, tad labas ir arī dzimumattiecības, un partneriem nav vajadzīgs kāds trešais no malas. Problēmas sakne ir tajā apstāklī, ka daudzi cilvēki neprot veidot ilgstošas un stabilas attiecības," reiz "Viņa" lasītājām skaidroja psihologs Andris Veselovskis.

Patiesība ir tāda, ka, lai arī kādā situācijā jūsu attiecībās būtu nonākušas, ja jūs viens otru patiesi mīlat vai vismaz cienāt, sānsoļi netiks sperti. Tā gluži vienkārši ir necieņas izrādīšana pret otru arī tad, ja attiecības irst.

Bet vai krāpšana sākas jau galvā vai tikai tad, kad reāli tiek veiktas fiziskas darbības? Vai skūpsts ir ļaunāk nekā melošana par pusdienu randiņu? Vai monogāmija maz ir iespējama 21. gadsimtā? Vīriešu atbildes uz šiem jautājumiem vari atrast šeit.

Viņš nekad neizrādīs necieņu

Foto: Shutterstock


Lielisks vīrietis savu sievieti godās. Viņš viņu cienīs! Viņš būs pieklājīgs – atvērs durvis, atļaus dāmai doties telpā pirmajai un palīdzēs novilkt mēteli. Īsts džentlmenis.

Turklāt viņš nekad tev neliks justies citādi. Emocionālā un fiziskā vardarbība ir ārpus saprāta robežām un viņš šādā veidā nekad tevi neiedomātos sāpināt. Viņš sevi nenostāda kā labāku, jūs esat vienlīdzīgā pozīcijā.

Krīžu un konsultāciju centra "Skalbes" klīniskā psiholoģe Santa Ozoliņa skaidroja: "Jebkura sieviete var kļūt par vardarbības upuri, neatkarīgi no viņas demogrāfiskiem, sociāliem vai psiholoģiskiem rādītājiem un neatkarīgi no tā, cik garšīgi viņa gatavo ēst vai cik bieži apmeklē kosmetologu, jo vardarbība vienmēr ir tās īstenotāja atbildība un vaina." Vairāk ar speciālistes skaidrojumiem un padomiem par emocionālu un fizisku vardarbību vari iepazīties šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!