Protams, ne visi ir vienā laivā sēdināmi, tomēr grūti atrast cilvēku, kurš būtu līdz mielēm apmierināts par ikvienu savu sīkumu un nevēlētos reiz kļūt prasmīgāks, spējīgāks un labāks. Arī tā dēvētais "stiprais dzimums" dažkārt sirgst ar mazvērtības kompleksiem un pašvērtējuma trūkumu. Iedvesmojoties no "Yourtango" ekspertiem, piedāvājam jomas, kuras var no tiesas sašūpot vīrieša pašvērtējumu, ja tajās kaut kas nogājis greizi.

Finansiālā stabilitāte

Lai arī nebūt nav tā, ka "ģimenes galvai" ir jābūt vīrietim, nereti viņi izrāda vēlmi, ka labprāt uzņemtos galvenā pelnītāja lomu un parūpētos par vairākām lietām, lai atvieglotu ģimenes dzīvi.

Tomēr zem šī nereti slēpjas kas vairāk, un gadījumā, ja viss ir apgrieztās lomās un pelnītāja ir sieviete, viņi jūtas nekomfortabli. Šis ir lielā mērā saistāms ar pašvērtējumu – ja vīrietis sevi atrod iepriekšminētajā situācijā, pastāv liela iespēja, ka viņa ego tiks apskādēts.

Karjeras izvēle un progress

Foto: Shutterstock

Vizuālais tēls

Foto: Shutterstock

Tiesa, ne jau izskatā vien slēpjas visa cilvēka esence, tomēr, lai būtu kādas simpātijas, ir jāpatīk arī tam, ko redzi. Garš, skaisti iededzis, ar lieliskiem vaibstiem un izteiktu vēdera reljefu – iespējams, tāds varētu būt daudzu sieviešu iekāres objekts. Un tieši šim vai kādam citam ideālam daudzi tomēr arī vēlas līdzināties, bet ne vienmēr tas izdodas.

Gadījumā, ja kaut kas gluži nesanāk tā, kā gribētos, atkal nākas apšaubīt savu izskatu, izredzes un visu citu. Arī tad, ja uzaudzis punčuks, no kura ne kādi nevar atbrīvoties, sanāk nokārt degunu. Šādas problēmas kompleksos dzen ne tikai sievietes, bet arī vīriešus. Ikviens taču vēlētos būt lieliskā formā un labi izskatīties, ne tā?

Tehniskas prasmes un zelta rokas

Foto: Shutterstock

Spējas gultā

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!